ANNANDAG JUL | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ANNANDAG JUL

Hej på er hjärtan! Hej på andra sidan jul känner jag lite, det har varit två intensiva juldagar proppade med firande, mat, familj, tomtar, musik, skratt, klappar, spel osv. Jag vill inte att det ska ta slut, det är så mysigt och jag vill bara ha mer och mer, så som vanligt efter ju har jag lite post happiness depression, det blir gärna så för mig tyvärr. Andra tycker nog bara det är skönt när julstöket är över men jag vill bara göra om allt igen och igen! Men jag ska inte klaga för jag har haft en helt fantastisk julhelg som inte kunnat bli bättre. Hela släkten har varit samlad över två hela dagar och det har vart underbart verkligen, jag är mer än nöjd! Dock för att jag inte ska bli helt deppig på min sista lediga dag för att allt är över så har jag även planerat upp denna dag med massa härligheter! Strax ska jag göra mig iordning för att åka in mot stan och möta upp JOSSAN, som är hemma från Oslo under jul, och vi ska äta en gofrukost och prata ikapp om livet. Är så taggad på en fräsch frukost efter all fet mat den här helgen! Sedan ska jag vidare till mormor och morfar i eftermiddag för att äta middag med släkten, så jag får alla samlade ännu en gång på tre dagar, wiho<3 Superhärligt om ni frågar mig, jag kan inte få nog! Sedan ikväll hoppas jag på att kunna få tid till att träffa Lina som även hon är hemma från Oslo! Vi sågs en supersnabbis i fredags kväll men det räknas nästan inte för det var så kort, så jag vill få lite mer tid med henne innan hon åker tillbaka igen!

Jag ville kika in och uppdatera er lite nu på morgonen innan jag startar min dag. Har ju tagit lite julpaus under helgen för att lägga all fokus på familj och jul och mig själv istället för att hänga framför skärmen och det har varit riktigt skönt! Igår så var jag och mamma ute på en långpromenad på förmiddagen t.ex, vi bara gick och gick, pratade och pratade utan att något annat fick störa, det är sällan man hittar den tiden i vardagen tyvärr så det var mysigt att vi fick till det igår! Imorgon tänker jag att jag är tillbaka här igen med fler inlägg, mer bilder och bättre uppdatering! Jag har flera mysiga  bilder från helgen att visa och lite jultips innan vi lämnar julen bakom oss och siktar mot ett nytt år! Puss & kram på er så länge och en sista julhälsning från mig!6F71DD58-97B9-4EFC-9C6A-0FFC2168DC00 48B264E8-B8B1-4654-A150-535FB11EF2EB

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats