PASSENGERS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

PASSENGERS

F725F404-24BD-421B-AAC1-AB6EEAD75184 EC13508D-A2FC-4402-91C1-93C955185071Igår kväll fick jag en myskväll med Lina, vi fick till en dejt sista kvällen innan jag började jobba igen och hon var tvungen att åka tillbaka till Oslo. Jag hämtade upp henne efter att jag spenderat eftermiddagen hos mormor och morfar och så åkte vi in till stan. Först gick vi till ett café för att få något i magen och snacka ikapp de senaste veckorna. Man tror knappt att något händer men när man sätter sig ner efter några veckor isär så är det ändå en hel massa man har att berätta. Det blev en mycket trevlig pratstund med räkmacka och te!

Efter någon timma på caféet gick vi vidare till Biopalatset och vi valde att se den nya filmen Passengers som kom ut på bio den 21 december. Och den var SJUKT bra, jag vart helt såld.Hela filmen satt jag helt klistrad, skrattade och grät om vart annat, för att det var lyckligt, sorgligt, läskigt och spännande, allt om vart annat. Filmer var verkligen fängslande från början till slut och jag rekommenderar den stark. Handlingen var annorlunda och riktigt bra och en av mina favoritskådespelare, Jennifer Lawrence, var en av huvudkaraktärerna och hon gör sitt jobb så bra verkligen, skådespelarna lyfta hela filmer ytterligare. Något som jag aldrig vart med om i en film tidigare var att den var ångestladdad, i varje fall i mina ögon. Satt med riktigt obehagliga känslor under vissa delar av filmen, inte för att det var dåligt på något sätt utan det var obehagligt på ett läskigt, främmande och otäckt vis vilket lockade fram miljoner tårar. Såhär står det om filmen så SFs hemsida: Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när deras stasiskapslar av någon mystisk anledning väcker dem 90 år innan de når sin destination. Medan Jim och Aurora försöker lösa mysteriet bakom det tekniska felet, börjar de bli förälskade i varandra, utan att kunna motstå attraktionen som finns mellan dem. Samtidigt hotas deras liv av att skeppet håller på att haverera och av sanningen bakom deras för tidiga uppvaknande. 

Se trailern till filmen nedan och gå sedan SNÄLLA och se filmen på bio, du kommer inte ångra dig, den är riktigt jädra bra!![youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7BWWWQzTpNU[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats