TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Hej på er, riktigt tidig morgon idag. Klockan ringde på halv sju och det var inte det lättaste att stiga upp kan jag säga. Jag har blivit riktigt bortskämd av flera dagars ledighet och det är nästan lite läskigt hur snabbt man byter tempo och vänjer sig vid lugna lediga dagar. Tyvärr vänjer jag mig inte lika snabbt vid vardagstempot med tidiga mornar, det är som sagt inte riktigt min grej att kliva upp på morgonen. Men jag ska försöka ta det lugnt trots att det står jobb på schemat, jag måste lära mig att ha ett bättre lunk även på vardagar! Tyvärr vaknade jag idag med allergier från helvettet, så det kan nog bli rätt så körigt att ta sig igenom den här dagen utan att få ett frispel på allergierna. Jag ska trycka i mig lite mediciner nu och se ifall det kan bli bättre, vi får hålla tummarna för min skull!

Nu -> försöka sminka till mitt ansikte från utslag och sen -> ta mig mot jobbet! Puss!5A868377-3499-427C-843D-D743B9629C56

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats