JULAFTON 2016 | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

JULAFTON 2016

Tänkte dela upp mina inlägg om jul i två delar. Ett med bilder från julafton och ett med bilder från juldagen, så blir det inte 100 bilder i samma inlägg. Ni hittar lite text mellan bilderna, annars låter jag mest dessa inlägg beskrivas av bilder!


Julaftons morgon startades som vanligt i soffan framför granen med hela familjen. Vi öppnade lite klappar som tomten lämnat under granen på natten och sedan åt vi julfrukost, gröt och skinksmörgås, innan vi gjorde oss iordning för dagen och åkte iväg mot första firandet.DSCF9802 DSCF9804 Jag hade på mig en röd topp i sammet till ett par kostymbyxor och en svart bomber jacka. Håret satte jag upp i en av mina favoritfrisyrer, slarvigt lockat/plattat och sedan fäster jag upp överhåret med klämmor men sparar lite av “luggen” framtill.DSCF9806 DSCF9812 Första stoppet var hos min gamlafarmor (mammas farmor) där barn, barnbarn och barnbarnsbarn (jag, mina syskon, kusiner och sysslingar) samlas för att ge paket till gamlafarmor och äta lunch av hennes hembakade bröd och bullar. Här blir det också mackfika med kakor/bullar till efterrätt, alla får lite småpresenter av fina gamlafarmor och vid klockan 2 är hon nöjd och rätt slut efter att vi alla har brötat runt i hennes (enorma) lägenhet. DSCF9828 DSCF9834 DSCF9835 DSCF9836 DSCF9848 Här har vi en del av all mat, vi vart tvungna att dela upp allt på olika bord och bänkar för att det skulle få plats. Julbordet dukades fram i Kungälv hos mina kusiner efter att vi alla kollat på Kalle Anka. Det var i Kungälv med mammas släkt vi firade jul på julafton!DSCF9852 DSCF9853 Saras (min morbrors fru) underbara dukning! Hon är så sjukt duktig på inredning och styling så det var kul att hon fick styla vårt julbord i år, riktigt trevligt att äta till det här!DSCF9854  Jag tillsammans med min andra morbrors tjej och på bilden under tillsammans med morfar och kusin! DSCF9875 OCH TOMTEN KOM! Alltså se lyckan hos barnen, det är något av det bästa på hela dagen. Att se lyckan tillsammans med skräckblandad förtjusning i barnens ögon, åh vad jag älskar tomtens mystik<3DSCF9886Innan kvällen var slut avslutade vi med lite nattcharader! De yngsta hade somnat och några kämpade för att hålla ögonen öppna och njuta av det allra sista av julafton. Vi kom hem till Göteborg vid midnatt ungefär och då satte jag mig med mamma, pappa och min äldsta syster och spelade spel med en massa tända ljus, ett helt perfekt avslut på en helt perfekt julafton! Tack julen för i år, jag håller kvar dig ett litet tag till!<3


Jag är just ni hemkommen från jobb och snart kommer Johanna hit. Inte setts sen innan jul så vi ska väl önska varandra god jul i efterskott och mysa lite! Mina allergier har blivit bättre under dagen, thankyooou, men det är än inte helt bra! Ska vila lite och sedan ta tag i kvällen! Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats