GOD MORGON TORSDAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

GOD MORGON TORSDAG

IMG_6435

Hej och god morgon på er hjärtan! Hur mår ni idag? Jag känner mig såå mycket bättre, all allergi är äntligen borta och jag är helt full av energi denna dag! Känner att jag vill göra en massa saker och vara kreativ, härligt att vakna med sådana sköna feelings en torsdag. Jobbet kommer vara lugnt och roligt och sedan har jag lite lösa planer för kvällen, vet i alla fall att mina nyårsnaglar ska göras idag och tänker att jag ska gå utanför mina ramar och kanske blanda lite färger med glitter osv, vi får se sedan helt enkelt!

Kunde sova lite längre imorse för skulle direkt till jobbet så vart faktiskt rätt så utvilad trots att jag inte kom i säng i tid igår. Först hängde jag med Johanna, fick en superfin julklapp och blev sedan bjuden på pizza på Utbys pizzeria<3 Det var RIKTIGT gott! Sedan var vi en stund hos mig innan Johanna skulle vidare och jag skulle till Mimmi. Vi planerade nästan klart nyår, fick skrivit handlingslista osv, så nu känner jag mig nästan helt lugn. Fick med mig min  nyårsklänning från Mimmi också som hon fixat åt mig och känner mig faktiskt rätt nöjd med klänningen, som jag nämnt innan så är jag inget big fan av finklänningar men denna känns faktiskt riktigt bra! Ni kommer få se den framöver, jag lovar! När jag kom hem så hade jag egentligen behövt gå och lägga mig men satte mig och plöjde några avsnitt av SKAM, är rätt så fast måste jag säga haha, det tog inte lång tid! Så min kväll igår vart riktigt bra och tror den gav mig energi tills idag faktiskt! Nu ska jag ta tag i dagen! Puss på er!54CD7AE3-E4C7-4E70-B063-C4F012D6991B 1C6BA687-00ED-4D8C-A48C-4C6C5F81B36B

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats