JULKALENDERN, SELMAS SAGA | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

JULKALENDERN, SELMAS SAGA

God kväll kära kära ni! Förlåt för lite glesa inlägg här men jag gör så gott jag kan med ett jobb på 100% och allt därtill i livet! Klockan är snart tio och jag är nyss hemkommen, åkte direkt till Malin efter jobbet och gjorde nya naglar, är SÅ nöjd, riktiga partynails blev det denna gången och det känns roligt att ha testat något annat. Efter några timmar i salongstolen så åkte jag hem och bytte direkt om till lite finare kläder och satte på lite smink för att pigga upp looken lite och så iväg igen. Min syster och jag skulle på restaurangbesök, jag fick det i födelsedagspresent från henne, vilket var i maj haha, men vi har inte kommit iväg på någon middag innan så ikväll slog vi till och det vart ju supermysigt att bli bjuden på middag mitt på en vanlig torsdag! Imorgon kommer lite bilder osv från kvällen!

Till något helt annat! Jag har helt glömt bort att prata om årets julkalender som verkligen var helt fantastisk. Jag önskar så att jag fick uppleva denna kalender som barn då jag tycker att den innehöll allt. Det var en fin berättelse som var mysig samtidigt som den ibland var läskig och spännande, den hade roliga inslag och lite ledsamma inslag. Efter varje avsnitt ville man se nästa för att veta hur det skulle gå och man satt med hoppet uppe genom alla avsnitt. Det var en julig saga som gav ordentliga julkänslor med all snö, tomtar, juligheter och mys vilket jag tycker är viktigt i en julkalender! Måste också säga att den är riktigt bra gjord, alla kostymer är superfina, ställena de besöker är häftiga, deras flygmaskin de reser på är även den riktigt cool, man vill bara hoppa in och vara med på deras äventyr! Dom satte verkligen allt mitt i prick och jag hoppas alla barn (och vuxna) fått möjlighet att se den! MEN om du har missat att kolla och har lite tid till övers så tycker jag verkligen du borde se den. Den ligger fortfarande på svtplay och gör i ungefär en månad till. Varje avsnitt är endast 13 minuter och du kan komma till det första avsnittet genom att klicka här. Jag ger 10 av 10 poäng till Julkalendern Selmas Saga och jag hoppas att kalendrarna framöver kommer vara minst lika bra för detta är numera en av mina favoriter! Åttaåriga Selma får reda på att hennes familj ska vräkas från sitt hus, de har inte råd att bo kvar. Förtvivlad flyr hon ut i vinternatten. Då träffar hon den märklige forskaren Efraim von Trippelhatt, som säger sig ha en karta till Tomtens Rike. Vilken tur, för Selma vill framföra en viktig önskan till jultomten.”selmassaga

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats