HOLY COW | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

HOLY COW

DSCF9956 DSCF9959 DSCF9964 DSCF9972 DSCF9981 DSCF9983 DSCF9984 DSCF9989 DSCF9993 DSCF9997DSCF0001Såhär såg vår middag ut igår, helt amazing! Vi var på ett ställe som ligger på Södra vägen i Göteborg, nära universum och Liseberg, och det heter Holy Cow. Vi var där runt sjutiden och satte oss i baren först för att vänta på bord, beställde så länge och runt halv åtta fick vi bord. Vi hade inte bokat vilket kanske var dumt men tänkte att det skulle finnas så tidigt på en torsdag haha. Dock var det rätt litet så förstår att inte så många får plats så vill du gå dit någon gång är tips att boka bord innan! Hursom, vi beställde in varsin healthy cow med cheddarost och den var D R Ö M G O D ! Inte ätit en så god burgare på suuuperlänge, den verkligen smälte i munnen och var perfekt storlek! Man blev inte sådär dundermätt, och till så delade vi på en pommes vilket också räckte perfekt! Efter maten kände vi väl oss inte riktigt klara så vi beställde in varsin choklad shake som även den var helt amazing! Vi gick därifrån supernöjda och glada, rekommenderar varmt det här stället för dig som är sugen på goda hamburgare! Förutom riktigt bra burgare så får de även + i kanten för väldigt fin och mysig inredning, smidig och nära parkering, väldigt bra service och trevlig personal, bra och rätt “normala” priser samt att det inte var så stort, det tycker jag är grymt ibland också! Lyckad kväll helt enkelt!


Idag däremot är det fredag (!!!), god morgon på er vänner! Jag ska iväg på äventyr idag, vi ska till dun dun dun dun…. Åbys vattenpalats!! Hur härlig fredagsaktivitet? Jag som älskar bad och vatten kan inte komma på något bättre! Vi ska ta med oss matsäck, packa väskorna och vara där tills det öppnar så vi ska åka alldeles strax! Har ingen aning om hur länge vi blir där men gissar att jag är hemma en stund efter lunch! Så har jag tänkt gå igenom bilder från året som gått och kanske bjuda på en årssummé här på bloggen, hade inte det vart kul? Ni har ju inte följt mig under hela året så då får ni en lite blick in i hur min första del av 2016 var också! Ikväll blir det bästishäng med mat, mys och kanske någon drink, vi får se, men mer om det sedan! Nu ska jag göra iordning en frukost här hemma, sugen på gröt idag så det får det nog blir, och sedan slänga oss in i bilden för att gasa mot poolen! Puss på er, önskar er en amazing fredag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats