JULDAGEN 2016 | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

JULDAGEN 2016

Hej! Jag är lagom mör efter en förmiddag på ett äventyrsbad, åkte alla rutschkanor, hoppade från trampoliner, tävlade och lekte i vattnet, bubblade och simmade, pjuh! Men som jag sagt tidigare så älskar jag att bada, kommer alltid vara som ett barn när jag kommer in i ett badhus, jag bara älskar det! Hursom, nu är vi hemkomna och jag är redo för en bästiskväll! Vet inte exakt vad vi ska hitta på men jag tar med mig både pyjamas och klänning så är jag redo för det mesta! Jag vet i alla fall att vi ska äta middag och det längtar jag efter rejält nu, min mage skriker efter mat kan jag säga! Så jag ska nog bara packa ner det sista och sedan ta min lilla bil mot Johanna! Hoppas du också är redo för kvällen, vi kanske ses på stan!

Här nedan följer min andra del av julfirandet förra helgen. Här var vi på juldagen hos mina kusiner med pappas släkt!DSCF9894 DSCF9895 DSCF9896 DSCF9906 DSCF9910 Lilla tomten för juldagen fick bli min lilla lillasyster, hon skötte jobbet riktigt bra! I ett av mina paket låg rattmuffen nedan, hur mysig haha?! Fick den av min faster och blev löjligt glad. Har velat göra min bil lite roligare och personligare ett tag och nu fick jag ju denna som en start på det, satte in den redan samma kväll och det är såå skönt att hålla i ratten nu när man kör! DSCF9916 DSCF9917 DSCF9925 Hela kvällen nästan, förutom när vi åt och delade ut klappar, så spelade vi spel. Mest tärnings och kortspel vilket är så roligt! Vi har alltid spelat mycket spel i vår släkt och med alla kusiner osv, och det är verkligen en trevlig sysselsättning. Då sitter man tillsammans och gör något, man är social, det är roligt och man kan prata och skratta tillsammans istället för att man bara ska sitta och konversera eller till och med hänga på telefonen, det har man gott med tid till vid andra tillfällen än när man ska umgås tycker jag. Mer spel åt folket!DSCF9926 DSCF9944En bild på mig och fina mamma får avsluta det här inlägget. Jag önskar er alla en trevlig fredagskväll, puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats