ÅRSRESUMÉ 2016 - DEL 1 | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ÅRSRESUMÉ 2016 – DEL 1

2016 har varit ett år med höga toppar och djupa dalar. Jag kommer lämna det bakom mig med en känsla av hatkärlek, det har skett en massa bra saker samtidigt som jag haft en del motgångar och alla tider har inte vart allt så lätt. Men vi har tagit oss igenom ytterligare ett år och jag ser ljusare på 2017! Jag har en massa saker jag vill påbörja, avsluta och hinna med under nästa år så jag vet knappt vart jag ska börja, men tid finns det gott om! Här kommer hur som helst del 1 ur min årsresumé där jag plockat ut några händelser från varje månad – let´s look back at January to June!


J A N U A R IIMG_0382 IMG_0836

Januari startade i Mexico med mina två bästa vänner. Kunde inte fått en bättre start på året! IMG_0909 IMG_0912Det bjöds även på ett hejdundrande snöväder! Hemkommen från Mexico och överraskades av det här, men ingen var mer nöjd än jag. Januari i Sverige ska vara snötäckt!

IMG_0877 IMG_0949 IMG_0992

Vi firade in våra två första 20-åringar, en med restaurangbesök och en med hippie-fest, älskade vänner!

F E B R U A R I

IMG_1076 IMG_1087 Roadtrip och stugmys med min fina Lina, vi tog en helg bort från verkligheten och hängde i Linas stuga i skogen<3

IMG_1288 Jag skaffade mig min första tatuering, snart ett år sedan och dags för fler?

IMG_1332 IMG_1390 IMG_1607Jag och Johanna åkte till Boden (Norrland) för häng med kusiner, bebismys, snöaktiviteter och lov!

M A R S 

IMG_1653 IMG_1660 Mina damer flyttade till Oslo men var hemma och hälsade på, vi tog bland annat långpromenader i Azaleadalen och fika i Haga. Pratade ikapp om livet och hade rejält med bästishäng!IMG_1712 Mars bestod till stor del av jobb för mig. hade flera vänner på resande fot och jag hade nästan bara jobb att fokusera på. Lite lättare blev det när solen började kika fram och man fick lite vårkänslor. När det blir sneakerssäsong igen så känns ju genast allt mycket bättre, visst?

IMG_1861 IMG_1902IMG_1957Sista veckan i Mars åkte jag med familjen och en massa familjekompisar till Idre för en veckas skidåkning och det var suuuperhärligt! Massa snö och grym skidåkning, testade på längdskidor för första gången vilket var riktigt roligt men sjukt svårt och jag samlade på mig ett par rejäla blåmärken kan jag säga….

A P R I LIMG_2061 IMG_2064 Fick tillbaka partyglöden ett stycke och var på ett par härliga drinkkvällar och middagar med mina tjejer. Här var vi på Le Pain på Avenyn och skämde bort oss med riktigt goda drinkar!IMG_2176 IMG_2217 Höjdpunkten i April måste nog ändå vart när jag äntligen återförenades med mina hjärtan i Oslo. Jag åkte dit en weekend och vi hade en underbar helg tillsammans<3 Lyckades även pricka in marknadshelgen i Oslo så det var fullt med liv i hela stan, riktigt roligt!

M A J

IMG_2451 IMG_2503 Maj betyder många födelsedagar och fler utekvällar, drinkar, sminkningar och middagar blev det!

IMG_2536IMG_7643 Det blev min tur att fylla 20 ! ! ! Det firades med en lugn middag hemma hos mig med mina närmsta hjärtan, precis så som jag vill ha det!IMG_2585 IMG_2586 På min födelsedag blev jag bjuden på lunch och drink på John Scott´s rooftop, har verkligen de mest underbara vännerna man kan tänka sig<3IMG_2635 IMG_2646 The golden year gala ägde rum på Post hotellet i Göteborg och jag var där med Joanna och Johanna, äntligen fick vi en extra dos av våra favoriter Hannah och Amanda!

IMG_2840 IMG_2846 IMG_2861 Sista helgen i maj bjöds det på Summerburst här i Göteborg. Vi var en salig blandning av vänner som var där och dansade loss i två hela dagar! Vädret kommer aldrig vara bättre än det var mitt första år på summerburst men det var waaay bättre än förra året och jag är nöjd med mitt (troligtvis) sista summerburst!IMG_2865 IMG_2866

J U N I

IMG_2907 Juni startade med alla 97-ors studentmottagningar, längtade tillbaka till min egen student då så det var helt galet!

IMG_2916 IMG_2938 Jag hängde en del med brorsan på och utanför fotbollsplanen, tittade på matcher tillsammans, spelade och kikade när han spelade match!

IMG_2943 IMG_2963 IMG_2964IMG_3169 IMG_3031 IMG_3074 HÅKAN HELLSTRÖM! Dubbla spelningar på Ullevi och lyckliga jag fick gå på båda! Ena dagen med lite vänner och pappa och andra dagen med kusiner och vänner. Fick uppleva mitt livs mest fantastiska ögonblick, jag tror det kommer vara det mest magiska jag upplevt under mina 20 år!

IMG_3094 

Kusinvitamin. ungmamma, extrasyster, förebild och ja jag kan fortsätta länge<3IMG_3359 IMG_8121Midsommar firades i Stenungsund med en salig blandning av människor. Det bjöds på riktigt sommarväder vilket förvånade alla och jag kände mig som en prinsessa i min midsommarkrans jag beställde hem, så nöjd så!


Fortsättningen följer i del nummer två och andra halvan av 2016 kommer då upp! Nu vill jag önska alla ett GOTT NYT ÅR! Hoppas att du får en underbar kväll med vänner, familj, nära och kära, att du får äta gott och skåla in det nya året på bästa sätt. Massa kärlek från mig till dig<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats