Sofie Alfrida

Annons

WHO’S RESPONSIBLE FOR THIS WEATHER?

IMG_2387 IMG_2586 IMG_3083 IMG_3359Okej, dagens väder är f*nimej inte acceptabelt. Det blåser storm, både regnar och snöar om vart annat, ligger cm med slask på marken och man ser grått så långt ögat når. Ge mig snö eller åtminstone en blå himmel så är jag nöjd, men alltså detta…. NEJ tack! Då längtar jag bara till sommar, sol och värme! Därför har jag bläddrat igenom kameralbumet från maj till augusti nu som mitt sällskap medan jag slängt i mig lite mellanmål! Hittade bland annat bilderna ovan och kände att jag ville dela med mig av lite glada miner och solstrålar, visst ser det härligt ut? Tycker man ser på hela mig hur glad och lycklig man är under sommaren, man lixom steppar upp ett snäpp på gladstegen, visst?

Nu ska jag samla lite energi på gymmet! Inte tränat gym på ett tag så nu ska bli kul och se om jag har någon känsla kvar haha, efter gymmet blir det en timmas yoga, vad gör man inte för kroppen sin? Puss och kram på er, sprid lite kärlek nu i mörkret!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats