REVELISTA | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

REVELISTA

D43F3D01-80C1-4EEA-9183-B31186C0051DA4C23C24-DE2A-48C0-9DF1-C278A2E09EFDIMG_9654Paket paket paket!! Fick hem paket från IVYREVEL i fredags där en drömmig sommarklänning låg! Beställde hem den i onsdags och på två dagar så fick jag hem den, bästa leveransen jag vart med om! Hur som helst så passade den nääästan perfekt, den var lite stor under armarna så jag tog den till mormor och så sydde hon in den så att den nu sitter perfekt! Det blir invigning av den här skönheten på lördag när det vankas födelsedagsfirande hemma hos mig! Ska fundera på vad jag ska ha till, men känns nice med svart och guld? Så ska rota bland mina smycken hemma och se vad jag kan fynda. Är du lika sugen på klänningen som mig så kan den bli din på ivyrevel.com, kika in! 

Just nu sitter jag fortfarande kvar på jobbet och kämpar in i det sista! Det har vart en lång dag men den har ändå flutit på i ett gött lunk och det är de sista minutrarna nu. Sedan ska jag hem och ta en dusch, vart chockad över värmen idag så har gått runt och vart helt svettig haha, fräääsch! Nej men en dusch kommer sitta fint och sedan ska jag iväg och äta köttbullemiddag<3 Hoppas ni får en fin måndagskväll och att er vecka startat bra, kram på er!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats