OM JAG... | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

OM JAG…

Sjukt stressig tisdag! Från morgon till kväll och jag försöker hålla huvudet över ytan och överleva dagen så gott jag kan! Ikväll ska jag få träna och imorgon är det onsdag så då vänder veckan. Det är bara den här dagen jag behöver fightas med! Hej på er föresten, hoppas ni mår bra! Istället för att tjöta om en vanlig sketen tisdag och vara mr. gnäll så tänkte jag svara på lite frågor “Om jag”. Svara på listan du också, lite rolig läsning faktiskt! Tisdag, vi kämpar vidare och så hörs vi med bättre energi och ett trevligare humör imorgon! Kram på er<3IMG_5844

 Om jag inte hette Sofie skulle jag heta: Caroline! Det var mellan Sofie och Caroline mina föräldrar valde. Skulle jag passa som en Caroline? Tycker det är rätt roligt att föreställa sig själv med ett annat namn det blir superspännande och man känner sig som en främling!

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Wahaaa vad svårt…! Finns jäkligt mycket snygga kändisar men man vet ju också att alla inte är äkta ansikten… Jag skulle nog välja någon som Jennifer Lawrence eller typ Janni Delér som är naturligt vackra! Det gillar jag bäst!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: GITARR! Alla dagar i veckan alltså. Har alltid velat kunna och kommer alltid ångra att jag inte lärde mig när jag var yngre. Det är så mysigt när någon bara plockar fram en gitarr och kan jamma lite låtar… I wish!

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Alltså band vet jag inte? Lyssnar inte på så mycket band haha. Men jaaa… nje jag vet ärligt inte! Någon artist med jäkligt mycket musik, typ Rihanna! Hon har ju många trevliga melodier.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Skapa en jäääädrigt nice klänning som funkar till alla tillfällen och som är riktigt jäkla pang-nice!

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Min student, lätt! Det är nog den dag jag verkligen flest gånger har sagt att jag skulle göra vad som helst för att få vara med om igen, det var verkligen livets jädra dag!

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Få en skarpare ansiktsform, inte så runt ansikte. Jag skulle få mindre höfter och lite fylligare läppar!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Får jag välja vad jag vill så skulle jag sitta på något mediaföretag och jobba med olika projekt inom TV/radio/blogg. Såååå fantastiskt kul, älska media!

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att kunna flyga!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Bo i Stockholm. Har alltid velat bo i Stockholm någon gång i mitt liv men senare bosätta mig i Göteborg. Så om jag inte får välja Göteborg så väljer jag Stockholm, storstad men med lite av det mesta!

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Haha det här är inte en svårighet för mig, är sjukt enformig med mat! Men jaa, om jag fick välja resten av veckan så blir det nog en mediumstekt biff med potatis i ugn och favoritsås, mmmmums!

Om livet tog slut på söndag skulle jag: Fyfan, får ångest av bara tanken… Men jag skulle samla alla mina älskade vänner och familj och bara umgås umgås umgås, det viktigaste i livet är ändå människorna runt om en. Det betyder allt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats