SCONES FOR BREAKFAST | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

SCONES FOR BREAKFAST

DSCF1704 DSCF1706 DSCF1708Jag hade LÄTT velat börja min dag såhär idag! Med nybakat scones och te på en solig altan tillsammans med kusin, bästis och bebisar<3 Längtar ihjäl mig efter dem redan, mina små hjärtan på andra sidan Sverige! 

Hej & god morgon. Ingen är gladare än jag för att gårdagen är över! Fyfasen vilken dag, riktigt riktigt jobbig faktiskt och strax efter nio gav jag upp och gick och la mig, det var ingen idé att försöka köra vidare. När jag har sådana där dåliga dagar så brukar det hjälpa jättemycket att gå iväg till gymet och träna en sväng så nästan direkt efter jobbet var det mot gymet jag begav mig, tisdags-cirkelfys! Men träningen gick lika illa den, innan en passet startat så gjorde jag en konstig rörelse så jag sträckte nacken, fruktansvärt! Försökte massera ut det och värmde upp jättenoga så jag ändå kunde genomföra passet, det kändes men gick bra. Efter halva varv två så tappar jag greppet om släggan (ni vet när man slår med slägga på ett traktordäck?) och med full kraft smäller jag det RÄTT in i min smalben. DEN JÄDRA smärtan var inte att leka med, skrek rakt ut och så var träningen över för min del! Såååå bra gick det 🙂 Idag vaknade jag men en sjukt öm nacke och ett dunkande smalben med en vacker blå knöl mitt på, härligt va?

Nej men den här dagen kan inte bli värre än gårdagen, så vi lämnar tisdagen bakom oss och försöker oss på denna onsdag istället! Jag ska bita ihop för att inte låta känslor och annat ta över, fokusera på jobb och sedan på att städa hela huset. Då kan jag passa på att lyssna på någon bra podd eller dunka musik i lurarna under tiden, så är städningen ändå helt okej! Och det är ju ändå inför min födelsedag jag ska städa så då är det mer än okej! Heja mig idag, och heja dig, nu kör vi över den här dagen, massa kärlek<3 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats