FOTBOLL OCH OVES | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

FOTBOLL OCH OVES

666BBC69-40BF-46ED-B68D-B02A06439CE4 63C94BAA-42D6-47CD-A948-1559F4E438FA 97F067C7-27F2-4D33-A284-4EA35532A0DB E6639E69-B10D-4BC8-9A1A-9CF0CF5CD15B DB7E800E-4A28-43CF-8E62-3238B4195AE6Ooookej an väl lugnt säga att jag spenderade pengar på mat igår, heeerregud haha! Men ska man bjuda på tapas så ska man! Först en lång vända i mataffären, sedan en mindre vända på systemet och sist en vända på Allum för lite småsaker jag behövde. Efter 3 timmars ärenden kom jag hem heeelt slut, det är ingen bra idé att storhandla på fredagar alltså, tydligen så gör alla det och att fightas med kundvagnar och bittra människor är inte min största hobby haha! Hur som helst så fick pappa mig på bättre humör då han föreslog Oves till middag och fotboll på det! Så vi tog med lillsyrran och brorsan till Oves, köpte varsin meny och tog med oss middagen till Lemmingground där herrarna spelade match, vilken fredag va! Och kvällsvärmen var så perfekt, satt verkligen där på marken med min mostallrik i knäet och var lyckligast i världen<3 Resten av kvällen var inte lika charmig, städade, städade, lagade mat och vek tvätt haha, kontraster när de är som bäst! 

Idag mina vänner har jag blivit bortskämd i frisörstolen hela morgonen! Hade tid klockan nio och hade sedan drygt två timmar av härligheter, älskar frissan! Färgade min utväxt, mina ögonbryn, klippte toppar + klippte upp lite, la i en inpackning och lockade håret, så nu är jag sommarfräääsch! Grymt att få håret fixad för kvällen också, är typ redo redan lixom. Nu ska jag sätta fart här hemma med resten av all mat som ska lagas, hus som fortsatt ska städas, dukning, drinkar osv, ni vet hur det går till! Kommer bli en så bra dag detta, termometern visar redan 26 grader och det är bara härligheter hela dagen lång. Ha en fin lördag gänget, vi höres och synes! Har föresten precis fotat av mitt hår så ni kommer få se hur det blev. Puss på er.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats