WHAT YOU DO WHEN THERE'S RAINY IN FLORIDA | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

WHAT YOU DO WHEN THERE’S RAINY IN FLORIDA

Dag två har passerat och vi sitter mätta och belåtna runt bordet vid poolen. Börjar tycka att det är lite svalt och skönt ute nu, 26 grader haha, men det är mer behagligt än mitt på dagen! Idag har vädret inte alls varit så bra, det har vart tjocka moln hela dagen och det har kommit skurar om vart annat, så istället för att ligga vid poolen eller på stranden så tog vi våra bilar till ett köpcentrum som låg i närheten för att kika runt lite. Tanken var väl inte shopping direkt, vill spara det tills senare, men det blev ändå några fynd inne på Abercrombie & Fitch där det var MEGA-REA! Så jag var nöjd med det, men det blir garanterat en tur dit igen senare i veckan!

DSCF2084 DSCF2085 DSCF2087 DSCF2088 Var tvungen att knäppa av en snabb bild på butiken som hade samma namn som min tatuering! Det är inte jätteofta man stöter på ordet Serendipity, men det är kul när man väl gör det! Jag förstod inte riktigt om det var en Pandora-affär som hette Serendipity eller om det var en smyckesaffär med blandade märken, oklart! DSCF2089 DSCF2095 DSCF2096 Sedan avslutade vi vår lilla utflykt med ett besök på Dunkin Donuts där vi plockade på oss hela 12 stycken donuts haha!! Jag nöjde mig med en halv för JÄKLAR vad sött det var… men också gott givetvis 😉 Direkt efter vi tryckt i oss en massa donuts så drog jag med mig hela gänget ut på uppfarten för ett träningspass! Vi har tillgång till en massa gymprylar så det var enkelt att sätta ihop ett pass, jag tänker dela med mig utav det imorgon, så var redo för ett riktigt svettigt pass! Nu ska jag göra mig iordning för sängen & hoppas på att inte vakna klockan 6 som jag gjorde imorse, det blir lite bättre dag för dag med denna jetlag! Puss och kram på er<3 DSCF2098 DSCF2099 DSCF2101

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats