PINEAPPLE ON A BOAT | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

PINEAPPLE ON A BOAT

DSCF2803 DSCF2808 DSCF2810 DSCF2811 DSCF2812Insåg när jag kikade igenom en massa bilder att jag har såå mycket foton från USA som jag inte visat än, så jag tänker att de får komma upp här i olika omgångar! Dessa bilder var från dagen då vi hyrde en båt och var ute med hela dagen. Vi såg delfiner från båten och från vattnet när vi badade, dessa fantastiska djur<3 Här ovan ser ni ett av stoppen vid en pytteliten strand där vi la till, badade, fotade och hade fruktstund. Jag hade inte tackat nej till att äta ananas bak på en båt i 35 graders värme igen!

Idag är det dags för sommardagen med kusinerna som jag pratade om i måndags. Det bär av till Nolhagaparken i Alingsås för lite promenad, mys, lek och sedan lunch inne i Alingsås. Det tycker jag låter som en mysig dag. Vi brukar försöka åka ut till havet eller något annat somrigt men eftersom vädret inte riktigt bjuder till idag så fick det bli något annat. Det är dock varmt ute så shorts eller klänning tror jag funkar trots att inte solen är framme!

Ikväll blir der som jag också nämnde, middag på stan, med hela gänget! Vi har bokat bord på H.U.M.M som jag aldrig besökt tidigare så jag hoppas på det absolut bästa. Är nog sugen på en god köttbit eller en god pasta, det hade suttit som en smäck!! Vi får se helt enkelt, imorgon får vi ta en recension på den restaurangen, så stay tuned! Ha en härlig dag så länge vänner, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats