SJUKSTUGA | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

SJUKSTUGA

IMG_0799 IMG_0800Hej & god morgon! Klockan visar snart halv nio & jag har redan vart en sväng på Sahlgrenska Sjukhus. Jag tar sprutor varje månad för min “allergi” så det var därför jag var där idag, inget allvarligare än så. Däremot blev dagen igår inte alls som planerat. Vid tre-tiden på jobbet så fick jag blodtrycksfall och höll på att svimma, fick lägga mig på golvet så det lugnade ner sig lite men fick sedan huvudvärk, mådde illa, svettades & vart helt skakig. Trodde att det skulle gå över om jag låg och vilade ett tag men det blev inte bättre så jag var tvungen att avsluta jobb och åka hem istället. Bäddade ner mig och sov i två timmar, vaknade sedan och fick i mig en macka, vilket var det enda jag åt igår förutom en frukostmacka! Låg kvar i soffan tills klockan var elva på kvällen, såg på film och sov om vart annat. Sedan somnade jag bums i sängen och sov tills larmet ringde vid sju imorse.

Idag mår jag bättre, jag vet inte vad som hände igår. Tror jag fick någon form av feberfrossa + ont i magen? Har fortfarande känningar i magen, den värker och är öm, så jag ska ta det fortsatt lugnt idag tänkte jag. Hade planer att träffa Johanna så vi får se vad jag orkar hitta på, vill gärna bli frisk & inte vara sängliggande då en massa står på schemat denna veckan! Vad det är får ni i ett annat inlägg. Nu ska jag äta frukost, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats