TILLBAKA FRÅN VIKINGATIDEN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TILLBAKA FRÅN VIKINGATIDEN

01AAB8D2-E729-4C30-9EE7-6F362733821AHeeej på er & god morgon måndag! Har ni haft en bra helg? Min har vart AAAAMAzing, mer om det sen! Måndag som sagt och jäklarns vad det kändes som en riktig vardagsmåndagmorgon idag! Jag var så trött & det känns som jag hade behövt sova ikapp en vecka ungefär, men istället har jag en intensiv jobbvecka framför mig med TRE olika jobb haha! Ett idag, ett imorgon & ett ons-fre. Tycker ändå det är bra jobbat att få in tre jobb men ändå ha helgen ledig, bra planerat!

Vi kom hem sent igår kväll, runt halv tolv, och då hade jag kört bil i nästan 2h samtidigt som jag kääämpade men att hålla mig vaken, fyfan vad jag bara ville ligga i min säng då! Som tur var hade jag min syster med mig som sällskap så det underlättade lite grann i alla fall! När vi hade packat in från bilen & borstat tänder så stendäckade vi båda två i varsin soffa, ingen ville sova i sitt rum pga ifall det kom spindlar så kunde ingen ta bort dem😂AEA0E482-B735-4EA2-8633-1618D48A3467 E3605D79-0B0A-4739-B9DE-EFA207AD45CCHelgen då? Den har vart underbar i vanlig ordning! Har spenderat första helgen i Augusti på denna marknad i princip hela mitt liv. Vi är alltså med i föreningen, har hand om & jobbar på marknaden, hela min familj tillsammans med massa vänner. Under tre dagar är det vikingamarknad där man mellan 11 & 16 är välkommen att besöka! Det finns teater, slåssuppvisning med vapen, föreläsningar, tatuering, aktiviteter för barn, olika mattält och så självklart stånd där du kan köpa en massa olika, tidsenliga, saker som smycken, kryddor, tyger, vapen, kläder, lyktor, kannor osv! E2FF7B79-729C-4624-A466-595C18B1A42A A4FA07F1-442E-4606-95F9-7CF3DA100DAANär marknaden stänger för besökarna drar det roliga för oss igång. Då är det gillesfester, lekar, långbord, massor av mat, tävlingar, shower osv osv! Allt är som på vikingatiden givetvis & det är så jäkla mysigt så hälften kunde vart nog! Nej men det är jättesvårt att förklara, min vänner här i Göteborg förstår inte vad jag håller på med men jag förstår inte hur man inte kan älska det!! Givetvis har det att göra med att jag haft den här helgen under hela min uppväxt men jag lovar att man är fast om man en gång får uppleva hela kalaset, det är så speciellt & så härligt!

Nu tycker ni säkert jag är världens mest skumma människa haha, men då får ni göra det😉 Det är ju trots allt bara tre dagar om året!  41F54998-1F5B-4978-9AA0-C7AD9ED425E6 95077D7F-ADC6-4138-B617-26E993503A1BHär har ni helgens outfit haha! Vikingaklädd från topp till tå & allt är hemmatillverkat, skor, benlindor, klänning, förkläde, kappa, mössa, sked, skål, huva, ja allt! Tycker faktiskt kläderna är superfina, ska se om jag hittar bättre bilder på hela min outfit så kan ni få se!  B018C763-AE0D-4C02-9C44-D6E37982F4D6Vi hade så jäääkla tur med vädret, jag vet att det har vräkt ner & vart kallt på många ställen runt om där vi var men vi hade sååå fint väder! Speciellt på söndagen, då var himlen helt blå & det vart verkligen supervarmt! Dock så blåste det ganska rejält så man fick hålla i hatten, men det var skön i och med att det var gassande sol precis hela dagen!

Nu ska jag börja min arbetsdag, första dagen på nya jobbet<3 Ska berätta mer om det senare, men det kommer bli SÅ bra & SÅ kul, har sett fram emot det här superlänge så det känns jättekul att det äntligen är dags!! Efter jobbet bär det raka vägen mot gymet, idag är set officiellt slut på slarv & sommarlunk! Nu är det dags att ta tag i hälsan. Ha en fin måndag, PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats