OFFICE TIME OCH VECKAN SOM KOMMER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

OFFICE TIME OCH VECKAN SOM KOMMER

Hej & godmorgon!
Idag har jag kontorstid på förmiddagen, vilket betyder -> kaffe, kalender & en dator. Jag är LÖJLIGT förtjust i sådant. Sitta vid ett skrivbord, anteckna, stryka under och stryka över, skriva, vara kreativ, planera osv och allt detta med en kaffe till hands. Så alltså kommer jag vara i himmelriket denna förmiddag! Så jag tänkte att eftersom jag redan är i ett organiserings-mode så kan vi lika gärna organisera upp veckan i detta inlägget. Jag vet att både ni och jag älskar veckan-inläggen så det är ingen idé att sluta leverera dem! DSCF1824
MÅNDAG 7 augusti
8-16.30 på mitt nya jobb som jag kommer att berätta ALLT om i ett separat inlägg! Sedan åkte jag direkt till gymet då jag denna måndag bestämde mig för att sommarslappet får vara över! Värmde upp på springbandet och körde sedag 12 burpees, 12 thrusters, 12 sumosquats, 5 varv. Sedan 20 omvända cruches, 1 min planka, 20 sit-ups, 20 steg med armarna i plankposition 10 på varje sida. KLAR. Har brutal träningsvärk idag (tisdag) så det gjorde sitt. Sedan åkte jag vidare till ica och handlade en del då kylskåpet gapade tomt. Åkte hem och tog en dusch innan jag lagade middag samt matlådor. Åt middag framför TV:n och somnade sedan på soffan<3

TISDAG 8 augusti
8-18 på jobb. Förmiddagen på kontor som sagt och eftermiddagen på mitt “sommarjobb” som jag inte kan skriva något om tyvärr! Sedan tänkte jag avsluta denna tisdag med en löprunda. Behöver träna på att jogga då jag fått sjuka smärtor i magen (nej inte håll) de senaste veckorna när jag försökt springa, det måste få ett stopp snarast.

ONSDAG 9 augusti
Jag hade lovat mig själv att jag avslutat jobbet på skolan jag vart på i två år. Det var såå jobbigt att säga hejdå och avsluta allt innan sommaren MEN här står jag nu och har lovat att hjälpa till några dagar under hösten I ALLA FALL. Blir trött på mig själv ibland, men jag får se det som en positiv egenskap att jag är en ja-sägare! Sååå 9-15 jobbar jag på skolan och sedan får det bli gymet för min del. Ska se om det finns något bra styrkepass att gå på eller om jag får använda fantasin och köra på gymet själv!

TORSDAG 10 augusti
Skolan 9-15, inget mer spännande än så! MEN sedan ska jag möta upp Nadia och spendera eftermiddagen/kvällen med henne<3 Hon har vart i USA i två månader och sedan hon kom hem har vi totalt gått om varandra så NU är det dags! Vi ska fika, prata ikapp, leta presenter, åka bil, lyssna på musik och ha en helt vanlig Nadia- & Sofiedag!

FREDAG 11 augusti
Skolan 9-15 och sedan är det slut på jobb för denna veckan! Dåååå mina vänner ska jag ÄNTLGIEN få hänga med min Jossan!! I ett dygn är hon bara min innan hon åker tillbaka till Oslo!! Vi ska hinna med ALLT man måste! Gå på fotbollsmatch, strosa runt i mataffären och ta jättelång tid på oss att välja mat. Laga middag tillsammans, se på one tree hill och äta godis, sova över, promenera, skratta tills man får ont i magen, prata gamla minnen, se på bilder från året som vart och massa mer. Så mycket man kan hinna med på ett dygn! Men skippar hellre sömn än att missa något haha!

LÖRDAG 12 augusti
Fortsätta hänga med Jossan! Hoppas att Lina ansluter så vi hinner hänga alla tre like the good old days<3 Innan Josefine måste åka tillbaka till Oslo! Då är det nog dags att göra sig iordning för kvällens bravader! Det vankas 20-årsfest för Rasmus och det ska bli så JÄKLA kul!! ALLA vänner är bjudna, både vuxna och vi, så typ min gamla fotbollstränare ska vara där som är världens skönaste! Nej men ni fattar, kommer ha roligaste kvällen! OCH det är dessutom Mimmis födelsedag så det blir dubbelt firande! Underbart<3

SÖNDAG 13 augusti
Sedan kommer vår kära söndag. Det finns inte en enda plan för min del och jag ääälskar dem söndagarna! Då är det okej att ligga i sängen halva dagen, att gå runt i pyjamas så länge man vill, att inte ha några måsten och bara göra det man känner för! En perfekt uppladdning för kommande vecka!

För övrigt så har jag lagt bort min kamera någonstans, vet INTE vart den är…! Så den måste jag verkligen se till att hitta under veckan. Så länge får jag använda bilder från mobilen och såg dessutom nu när jag kikade igenom datorn att jag har en hel del bilder kvar från USA att visa er, så då får det bli veckans bildmaterial! Ha en fin vecka, PUSS<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats