STAGE4U | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

STAGE4U

~Inlägget innehåller reklam och länkar~

Here we go! Tänkte presentera mitt nya jobb som jag under hösten kommer jobba deltid på och jag är SÅ.JÄKLA.TAGGAD! För ett par årsedan så fick min morbrors fru, Sara, nog av sitt gamla jobb, hon sa upp sig och ett tu tre så hade hon startat eget, så coolt! Hon utbildade sig på distans samtidigt som hon så smått startade upp företaget stage4u som är ett homestaging och inredningsföretag. Vilket innebär att man stylar, inreder och gör stagings hemma hos personer. Det finns en massa olika tjänster inreda i helt tomma hem, i halvt möblerade eller helt möblerade osv. Vanligt är att man gör iordning hus/lägenheter som ska säljas, vilket då innebär att Stage4u inreder och stylar inför visning samt fotografering!

Såhär står det på hemsidans starsida: “Stage4u – inredning & homestaging är ett företag som erbjuder inrednings- och homestagingtjänster. Tjänsterna finns både som nätbaserade tjänster och som tjänster med personligt besök, då inom Göteborgs- och Kungälvsområdet med omnejd”. Vill du läsa mer så kommer du till hemsidan HÄR.

Hur som helst så har företaget gått hur bra som helst och det blir större och större. Nu efter sommaren så har Sara beslutat att det behövs en assisterande inredare och hennes första anställda blir då JAG! Det här är verkligen ett drömjobb<3 Jag älskar inredning och att få frossa i det hela dagarna är ta mig sjutton som att leva drömmen! Ett enormt lager med baaaara en massa massa inredning där vi från dag till dag får välja ut en ny styling för ett nytt hus/lägenhet. Nej det är så jäkla härligt så man blir tokig! Nedan är två före- och efterbilder på en lägenhet vi gjort tillsammans! stage4u1 stage4u2 stage4u3 stage4u4

HUR NICE?? Det är så häftigt vad man kan göra med färger, former, styling och olika idéer. Jag kommer lära mig såå mycket på det här jobbet och få erfarenheter som är värt enormt mycket! Jag kommer att visa lite sneakpeaks på jobbet vi gör på instastory – Blogginstagramså in och följ så får ni se mer! Eller företagets instagram – stage4u för mer bilder!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats