SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSAR AIK | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSAR AIK

IMG_1530 IMG_1531 IMG_1532 IMG_1533 IMG_1534 IMG_1540 IMG_1542 IMG_1543Okej, gårdagens känslor var INTE att leka med haha! I sista sekund fick jag biljett till IFK-AIK på Ullevi. Mötte Nadia i stan precis innan jag skulle hem och det visade sig att hon hade en biljett över, så jag vände klacken mot Ullevi och fotboll istället!! Såååå nice. När IFK spelar mot AIK är jag typ mer nervös än jag någonsin är annars i livet. Jag vill inget hellre än att vinna, och en förlust mot AIK är ca det värsta som kan hända! Med sekunder kvar gör AIK 2-2 igår och Ullevi EXPLODERADE, jag skojar inte… heeeelt sjukt. Sen visade det ju sig att målet blev bortdömt då domaren blåst av för hög spark precis innan, men OMAJGOD alltså!! Dessutom kan Blåvitts 2-1-mål vart offside så det var ett jäkla liv bland alla fans och bråken på stan efter matchen vill jag inte ens tänka på….

Hur som helst så mår jag såååå bra efter den här vinsten haha. Det känns bra ända in i själen vill jag lova, och jag har gått runt och nynnat på klackens låt “så göra vi när vi krossar aik, krossar aik, krossar aik” ända sedan jag lämnade Ullevi igårkväll haha! Ni sportmänniskor där ute förstår mig, ni AIK:are där ute lär hata mig, men ni vet ändå känslan även om ni inte får den efter möten med IFK 😉 Ikväll blir det mer fotboll och då hoppas vi givetvis på mera vinst, men det är inte lika blodigt allvar denna gången! Lite mer avslappnat och trevligt. PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats