GÖTEBORGS DRÖM | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

GÖTEBORGS DRÖM

D71E8F07-2C33-44AA-B9E8-2AEF8B86BDFB FF0C7A5C-7408-4B3F-9CAF-115AA1AE45FC 5E8215BD-43D4-49D2-A891-9C359A2D2D4D C524B237-4C6C-4F98-9886-A76D1914900BSom ni vet så satt jag barnvakt åt våra familjekompisars son igår, en härlig liten fyraårig kille<3 Vi hade pannkakskalas, pusslade, lekte med tågbanan, hade café och avslutade kvällen med sagostund. Timmar av guld, så värdefull tid verkligen! När lillen hade somnat så städade jag undan från alla våra lekar och satte mig sedan på balkongen ni ser ovan, vilken är en av två balkonger i lägenheten. SÅ det jag ville komma fram till var denna FANTASTISKA lägenhet, sooom jag älskar den! En Göteborgsdröm om något. Lägenheten ligger mitt på Andralånggatan, har hiss upp i lägenheten (tror jag är med i Gossip Girl varje gång jag hälsar på), två våningar, två toaletter, kök, sovrum vardagsrum ja ni vet allt det där…. Men ALLT är stort, högt i tak, vackert, stilrent, snyggt och har det lilla extra. Innergården är såå mysig och så har du en uteservering från tredjelång som granne. Nej jag ÄLSKAR denna lya, skulle göra allt för att bo där typ. Ville bara dela med mig haha 😉 

Idag har jag haft en mysig och ledig dag! Startade dagen med ett besök på Sahlgrenska hos tandläkarn där de spände åt min tandställning. Sedan åkte jag tillbaka till sängen och myste kvar tills efter tio! Då blev det frukost a la min nya diet och sedan deg i soffan<3 Vid tvåtiden åkte jag hemåt, började städa köket och allt slutade med huvudvärk och svettattack, tror det beror på tänderna. Det gör ondare och ondare för varje minut som går och så kommer jag nog tyvärr ha det i ett par dagar… livet med tandställning, you gotta love it! Nu har jag fått i mig en värktablett och hoppas att det ska bli bättre snart. Har även hunnit skicka in våra flightförseningar från Florida till lite olika företag och hoppas på att få någon ersättning för det! 30h förseningar borde man ju få någonting för kan man tycka. Annars tänkte jag börja med middagen strax, bacon, ägg och sallad! Sedan ska jag avsluta dagen med fotbollsmatch på hemmaplan. Ha en fin torsdagskväll, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats