ONE YEAR AGO. . . | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ONE YEAR AGO. . .

. . . THIS HAPPENED!

IMG_4332 IMG_4344 IMG_4431 IMG_4440 I slutet av augusti förra året så gick jag från blond (bilderna nedan) till brunett! Jag hade knappt gjort någonting med mitt hår, lagt lite ljusa slingor ett par gången själv hemma bara men annars nada. Så att sedan sätta sig i frisörstolen och gå ut med helt brunt hår var typ min största förändring i livet haha. Men jag vart sååå nöjd verkligen, trivdes som bara den i det mörka och under hösten så färgade jag det ännu mörkare. Sedan när våren kom så lät jag solen bleka längderna och så färgade jag bara botten i lite ljusare brun igen. Nu har jag inte gjort något alls med håret sedan i maj och det har blekts så pass mycket av solen att man inte längre ser någon skillnad. Nu smälter min utväxt ihop med längderna. Kommer nog aldrig bli så blond som jag var innan igen då jag med åldern fått mycket mörkare hår så nu kommer det hålla sig i en brunare nyans! 

Jag kan verkligen sakna det supermörka som jag hade i vintras ibland och är sååå sugen på att göra det så mörkt igen! Men nu känns det inte som någon idé då jag åker utomlands om ett tag och kommer inte ha möjlighet att fixa håret som jag vill där + att solen kommer jobba mot det ljusa och bleka haha! Så nu står det endast en klippning på schemat och så får jag låta resten vara så länge! 

IMG_4093 IMG_4109 IMG_4135Nu mina vänner ska jag ta mig ut i backen utanför mig och köra ett träningspass på ca 30 minuter. Snodde det från Mollys blogg men kan dela med mig av hur jag kör och hur det gick i efterhand! OM jag orkar ska jag köra några intervaller när jag är klar! Önska mig lycka till! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats