MED EN RÖD DETALJ | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MED EN RÖD DETALJ

DSCF3277 DSCF3278 DSCF3280DSCF3279Här kommer lite fler bilder på mig från i lördags då vi hade kräftskiva i min trädgård! Hade stora bekymmer med att välja kläder då det är såå mycket att ta hänsyn till haha, man vill inte få kräftspill på vita kläder, man vill inte frysa för vi ska sitta ute, man vill inte ha en tråkig tjocktröja för man ska ändå klä upp sig, man vill ha bekväma kläder för en hel kväll i ett tält osv osv. Niii förstår! Slutade med en helsvart outfit, vanliga svarta jeans med en lite festligare top upptill! Kan även erkänna att jag strosade runt i flippflopp halva kvällen för jag sprang in och ut hela tiden så orkade inte ha några andra skor haha! Behövde heller inte ta på mig något mer än det ovan då det faktiskt höll sig ganska varmt i tältet! Givetvis piffade jag upp hela outfiten med en röd liten kräfthatt på huvudet! Tyckte faktiskt hattarna vi hade var riktigt söta med små klor ner i håret haha, cute!

Imorgon är det faktiskt dags för årets tredje kräftskiva, för tredje helgen i rad! Jag brukar verkligen inte nöja mig med en haha och jag vet att det väntar minst en till! Det finns dock ingen botten i mig när det gäller intag av kräftor så jag skulle kunna ha kräftskiva varje helg om det var så! Imorgon ska vi bort med familjen så det blir troligtvis lite lugnare än förra helgen vilket faktiskt känns skönt! Just nu befinner jag mig på jobbet och ska strax ta lite lunch, började vid 10 idag men hade läkartid redan 07.15 så jag hann med gymet innan jobbet idag faktiskt! Känns faktiskt riktigt skönt att vara färdigtränad redan före klockan 10! Då kan jag spendera eftermiddagen hemma, laga mat och ta det lugnt! Ha en fortsatt fin dag hjärtan, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats