ÅRETS SISTA DAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ÅRETS SISTA DAG

DSCF0015 DSCF0030 DSCF0027 DSCF0045 Bilder från förra årets nyårsafton där jag med feber och allergichock tog mig igenom nyårsmiddagen innan jag somnade ca 10 minuter efter 12-slaget!

Årets sista dag startade med en långfrukost tillsammans med yatzy, kom upp till dukat bord och kunde ta för mig av ägg, smörgåsar, gröt, yoghurt, frukt och kaffe, gott! Älskar dessa lediga dagar när man kan ta det lugnt på morgonen, men lugnt är det inte här så länge till då jag verkligen har FULLT upp hela denna dag.

Idag är det alltså nyårsafton, dagen man förväntas ha glitter upp till öronen och ha de största planer för året. Jag är inte så förtjust i denna nyårshets med fester och allt vad det innebär. Därför är jag väldigt nöjd med mina planer för årets nyår! Jag har bjudit över ett par vänner på middag ikväll, det kommer bli 3-rätters och vi kommer ha fullt upp med mat, spel och att umgås med varandra. DET tycker jag är ett perfekt sätt att fira nyår på! Vi kommer att skåla in 12-slaget tillsammans och sedan kanske traska vidare till lite fler vänner! Det jag däremot tycker är roligt är att göra mig i ordning, smink, hår och kläder! Just nu lutar det mot ett par skinnbyxor med snörning längs sidan, uppsatt hår och någon härlig sminkning med mycket ögonskugga, vi får se hur det slutar 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats