FRIDAY PEEPS! | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

FRIDAY PEEPS!

God morgon freeedaaag!!
Bästa dagen på veckan är här (känns som min standardmening på fredagar, men det stämmer) feelingen är här och allas humör har gått upp ett litet hack, underbart! Jag känner att jag ska klä upp mig lite extra idag och sminka mig mer festligt, har gått osminkad hela veckan så kände att det är dags! Tycker ju det är såå kul med make och kläder så när feelingen infinner sig går jag all in haha!! Kan inte ni också vara med på finfredag? Det gör ju det där lilla extra med humöret om man sätter på sig något snyggt och piffar till sig lite extra!

Processed with VSCO with f2 preset

8A93BFB9-F123-447C-9DD1-147E306EEBA3 64DF4223-F65D-4679-AD3F-A54B8B9D7E2EIdag står det AW på schemat och ingen är mer taggad än mig! Vi ska börja med lite drinkar och sedan traska vidare för goood jävla middag och så får vi se vart kvällen tar oss efter det, fan är taggad på lite fredagsfeeling i Göteborg, viben här är rätt oslagbar på helgena, kära Gebege! Men innan dess så väntar några timmars jobb givetvis, man är ju människa! Kom in och säg hej & köp ett par jeans vettja! Vi har 100kr rabatt på alla jeans ATM så det är bara att passa på att hitta sin perfect match! Igår hade jag såå många härliga tjejer hos mig som gick hem med nya snygga outfits, åh då blir jag så lycklig!! Så kom du också, kan bli mysigt<3

B94AAFF7-4CD3-4EA0-AB63-D94C82C02C05 22D8E8DF-B48F-4D53-84C8-5AD5E06E0F4D 15EE0FD9-850A-4291-8646-3BAB73D50954Vad tycker ni btw om mitt hår? Har ju vart blond (läs ljusbrunt) ett tag nu och känner mig ganska bekväm i det men fan vad jag saknar mitt mörkbruna hår alltså… Kände mig såå snygg och faktiskt flera år äldre då, dock har jag lite samma känsla nu när jag klippt av det och fått mer frisyr på håret. Men tänk er kort och mörkbrunt?? Hade inte DET vart sjukt snyggt?? Vi får se, innan utlandsresan så kommer jag behålla det ljust i alla fall, solen bleker det så mycket ändå så blir bara svårt att sköta om! Men kom gärna med era åsikter, det älskar jag! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats