INGEN SÖNDAGSÅNGEST | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

INGEN SÖNDAGSÅNGEST

God kväll på er!
Det börjar bli lite som en vana för mig att ta ledigt från bloggen från lördag morgon till söndag kväll. Alltså ett morgoninlägg på lördagen och sedan en paus tills ett kvällsinlägg på söndagen. Men visst kan det vara okej att ta den pausen över helgen, jag tycker det är skönt! DOCK känner jag mer och mer att jag kommer in i en rutin att jag tar vara på/uppskattar alla dagar på veckan och inte enbart ser fram emot helgen och det som händer då. Det gäller att planera in saker under hela veckan så att varje dag blir lite speciell. Detta gör också att jag börjar komma ur min söndagsångest som annars infann sig varenda söndagseftermiddag. Nu kan jag istället njuta lika mycket av söndagskvällen som alla andra kvällar på veckan, väldigt uppskattat!

FEBCE673-7858-44FB-9811-35899B8EEEA6 40AEC57F-D863-444D-80E9-B95E8628C420 Dessa bilder fotades av innan vi drog iväg på AW i fredags eftermiddag, ni ska få bättre bilder på hela outfiten med länkar osv. Var verkligen så bekväm med min fredagsoutfit, minns vi att jag sa att vi skulle klä upp oss tillsammans i fredags? Jag gillar det i alla fall<3 Var på väg att köra på helt svart men ändrade mig i sista sekund och körde på blå jeans istället! 

2E853F82-E20B-46F3-9B04-BE1E27AC79D5 32FDB835-13DC-454A-8CBB-F2CB758B8062Har ni haft en bra helg? Min har vart toppen! Lugn och såå mysig med en massa häng med min älsklingar! I fredags var jag ju som sagt på middag med Kristine. På morgonen i lördags åt jag långfrukost med familjen och min kusin Johanna som är här från Norrland! Efter det drog jag till jobbet några timmar där vi hade en såå rolig dag, fick livets crush och måste hitta denna man!!! Sedan åkte jag hem och möttes av 17 10-åringar hemma då min syster hade kalas haha…. Det var KAOS så jag gömde mig i sängen med datorn och kollade på Talang<3 ÄLSKAR verkligen Talang!! Bianca är helt fantastisk i juryn och det är sååå många häftiga, duktiga och fantastiska personer med!! Kvällen avslutades med semlor, godis, kaffe, mello och häng med Sara & Lina, uuunderbart<3 Vi satt uppe och snackade tills 01 på natten! 

Idag, söndag, åkte jag med pappa imorse och lämnade in min bil på verkstad, så nu är jag utan bil i kanske hela 3 veckor, hur FAN ska det gå känner jag lite… har blivit såå beroende av min bil…! Sedan körde pappa in mig till jobbet där jag var själv hela dagen, hade ett flertal trevliga kunder men annars var det ganska så lugnt! Direkt efter jobbet åkte jag hem till mormor och morfar där det vankades middag i mängder och sedan te, ost och kex på det, sååå gott<3 Nu sitter jag i soffan och laddar inför Bron som börjar om drygt en timma, äääälskar fan den serien, så sjuk på alla sätt haha! Sedan får vi se vad mer som sker denna kväll, ska upp och jobba vid 06 imorgon så kanske är dags för sängen när kvällens avsnitt är slut. PUSS och kram på er<3 16EC6EA0-2DB4-4D4F-91CB-160DCEFE2114

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats