MÅNDAG - SÖNDAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MÅNDAG – SÖNDAG

Måndagen är här och en ny vecka tar sin början!! Som alla andra veckor börjar jag helst min vecka med att planera upp dagarna för att få ordning på vardagsångest och annat rörigt, ordning och reda = lugn! Så här nedan har ni mina små planer för veckan som kommer,

Måndag – 06-12 står inventering på schemat. I morse ringde klockan 04.30 och 40 minuter senare satt jag på bussen! Inventeringen gick bra och vid lunch var jag hemma, åt pasta med vitvinssås & tänkte sedan ta tag i lite jobb vid datorn samt hänga med mamma men jag somnade två timmar på soffan och vaknade sedan med brutal smärta i örat, välkomnar därmed öroninflammation! FYFAN jag blir så trött på detta, hur fan ska jag bli frisk? NÄR ska detta eviga virus ge sig? Jag ska ringa till min doktor imorgon och se om dom kan göra något, för snart pallar jag inte med detta mer! Åkte trots sjukdom med mamma till gymet och körde mitt lugna rehabpass, det måste göras och jag behövde komma ut och röra mig lite! Nu sitter jag med varm choklad och en hembakad semla i soffan, ska trycka i mig lite Alvedon så jag kan sova utan smärta i öronen! HÄRLIG start på veckan!! 

Tisdag – Sovmorgon för mig, ALLT för att vila kroppen nu!! Sedan har jag lugn förmiddag hemma med min mor, är sugen på att spela lite spel! Vid 13 ska jag infinna mig på jobbet och njuta av alla nyheter tills 18 på kvällen! En vanlig tisdag hade jag åkt till träningen efteråt men än blir det ingen träning så istället blir det hemgång och så tänkte jag laga någon god middag! 

Onsdag – Alla vet vi väl vad det är för mysig dag idag? 14/2, alla hjärtans dag<3 Ska sprida lite extra kärlek denna onsdag till mina nära och kära & alla andra jag stöter på. Kärlekens dag, är det inte fint! Jag är inte alls emot denna dag, man behöver inte ha en partner för att det ska vara en speciell dag, ta de du tycker om och fira er kärlek istället<3 Jag vill äta middag eller något annat mysigt! 

Torsdag – Om onsdagen bjöd på härligheter så tar jag sovmorgon på torsdag, vila, vila, vila! Jobb på eftermiddagen och innan det ska jag sätta mig och skriva lite samt skicka maaaaiiiilll!! Måsten osv…! 

Fredag – En fredag utan planer och denna fredag SKA bli lugn! Jag har typ sagt det de senaste 3 helgerna men sen slutar det ändå med att jag är ute och röjer, kanske är en anledning till att min kropp vägrar bli frisk? Så, en luuuugn fredag och helg helt enkelt! Jobb ska såklart hinnas med!! 

Lördag – Nästa gäng från Norrland kommer ner, haha dom har kommit i omgångar senaste månaden, men det är underbart, då får jag en liten dos Norrland varje vecka<3 Jag har en heeelt ledig helg och på lördag kväll kommer en massa folk hem till oss så ska vi ha middag och trevligheter. Något happyclappy måste ju få hända när det ändå är ledig helg osv haha! 

Söndag – En söndag utan planer<3 Först var min tanke att åka bort denna helg men i och med middagen på lördagen så fick de planerna ställas in! Istället lämnas söndagen oplanerad och det kan i och för sig vara skönt! Det kommer antagligen upp något under veckan, eftersom vi har gäster osv så brukar tiden fyllas rätt snabbt! 

5B87CC39-3078-4F7B-81BE-A5EFCD254D2DNu blir det semlor för hela slanten! Egentligen är det ju fettisdagen imorgon men vi tjuvstartade lite några dagar innan + en dag innan, hehe<3 Ha en fin kväll, god natt! 9C90A541-F1D9-4BA9-BE5B-0C06618D9AA7

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats