BODY & JEANS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

BODY & JEANS

IMG_0097 (2) IMG_0099 (2) IMG_0101 (2) IMG_0105 (2) IMG_0110 (2) IMG_0119 (2) IMG_0125 (2) IMG_0116 (2)Kavaj – liknande HÄR – klick! // Body – HÄR – klick! // Jeans – HÄR – klick!

Härliga morgon!
Hur mår ni? Jag har sovit såå gott & vaknade av mig själv vid nio ungefär, det händer inte ofta! Jag behöver alltid ställa larm för kan sova hela dagen annars. Men när det väl händer att jag vaknar lite tidigare av mig själv så blir dagens start mycket behagligare. Har haft en mysig morgon hemma med min mor och syster, ätit långfrukost och tittar på OS. Det är ju lov för alla skolbarn denna veckan så har familjen hemma, det är lite mysigt! Outfiten ovan skulle jag gärna bära varje dag, bekväm och SÅ snygg enligt mig! Bodyn och jeansen kan ni komma in och fynda hos mig i butiken, verkligen de skönaste jeans jag ägt! De kanske får åka på idag också? Man kan väl inte använda ett par jeans FÖR mycket, eller? Om inte annat så har vi 100kr off på varje par jeans denna veckan!! Kom in och hitta dig ett par nya basic svarta jeans, ett par härliga blå till våren eller ett par smashing snygga mom-jeans!! Jag vill ha alla<3

Nu ska jag se klart ett avsnitt av Game of Thrones som jag somnade ifrån igår, sätta på kaffe och sedan göra mig i ordning för dagen! Det känns som att denna tisdag kommer bli härlig, startar dagen bra så brukar den fortsätta bra<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats