IT´S FRIIIIDAAAAY | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

IT´S FRIIIIDAAAAY

Goooood morgon!!! Det var riktigt längesedan jag hade denna härliga fredagsfeeling, minns inte senast vilken fredag det var, men FAN vilken feeling jag hade idag!! Var heelt väck när alarmet ringde och trodde typ det var tisdag men sen så fick jag ett meddelande från Mimmi där det stod FREEEDAAAG och då vaknade jag till liv haha! Nu är jag mer än redo för denna fredag och att efter lite jobb kunna ta helg i eftermiddag för första gången på en månad!!

Idag är det en hel del som står på agendan Jag ska röja undan lite här hemma innan jag kilar till jobbet där jag ska vara redan vid 8 idag! Det hör inte till vardagen att vara iväg på jobb så tidigt men eftersom det är fredag kan vi lika gärna fånga dagen, eller vad säger ni?? Efter jobb så tar jag HELG vilket ska bli så jäkla skönt!! Ska lägga allt som har med jobb att göra åt sidan och bara n j u t a av ledighet! Jag ska börja med att springa lite ärenden på stan, det är en del presenter som ska inhandlas och även lite vuxendricka till helgens kalasande! Sedan ska jag hem till mamma och pappa, ta en lååång skön dusch, städa inför morgondagen och mysa med familjen. Sist men inte minst blir det en sväng på Ica innan jag åker hem och förhoppningsvis kommer i säng i god tid, för sömn lär jag behöva inatt 😉

Nu ska jag fånga dagen som sagt, vi höres fina ni! PUSS<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats