TILLBAKA MED MYRSTEG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TILLBAKA MED MYRSTEG

Hej på er hjärtan!
Nu har det ekat tomt här inne i över en vecka och jag ber om ursäkt för det men samtidigt tackar jag mig själv för att jag tagit mig den här tiden “off” både blogg, Instagram och andra sociala medier. Som många av er vet så har jag inte min prime time just nu, eller den här våren kanske man ska säga. Jag har inte mått, eller jag mår inte, jättebra och därför behövde jag lite tid till att bara fokusera på mig själv och att leva för dagen! Det har hänt en hel del sedan sist och jag har haft ett flertal fantastiska dagar verkligen!! Bland annat firat min födelsedag, ätit goda middagar, min syster har tagit studenten osv, ni kommer få ta del av alltihop givetvis, men vi tar en sak i taget!

Just nu känns det superbra att bara få skriva och uppdatera igen, jag mår ju egentligen så så mycket bättre av att skriva men på senaste har det bara vart ytterligare en grej som stressat mig och som “ska” göras och då känns det inte värt det enligt mig. Det ska ge mig något, det ska ge er något och ni hade inte orkat dras med en deppig och ångestfylld Sofie i över en vecka, det blir inte härligt för någon!! Men NU blir det desto härligare<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats