BIRTHDAY CELEBRATION | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

BIRTHDAY CELEBRATION

God morgon onsdag och 6 juni!
Trots att vår nationaldag inte firas överdrivet mycket (inte i närheten som i Norge på deras nationaldag) så får vi väl ändå säga grattis lilla Svealand<3 Det känns som att alla är lite extra glada och trevliga denna dag då de flesta är lediga så det kommer nog att bli en fin dag, det bjuds även på sol och över 20 grader så vädret kan vi inte klaga på! Jag tänkte dagen i ära bjussa på en bildbomb från mitt födelsedagsfirande som troligtvis platsar på vårens top 5 av bästa dagar!! Från morgon till kväll var jag lyckligast på jorden och jag ville aldrig att dagen skulle ta slut!!

 Jag började dagen med att möta upp Mimmi på nagelsalongen för att få nya fräscha naglar inför helgen. Jag valde att göra naturella denna gång vilket alltid funkar och även känns fräscht såhär på våren/sommaren! Direkt efteråt åkte jag hem till mamma och pappa där jag gjorde i ordning lite inför kvällen! Möblerade om, dukade fram, pyntade och städade, you name it! Vid 14 var det dags att möta upp en del av gänget på Kviberg för 1h volleyboll!!   Jag förstår inte varför vi inte spelar volleyboll oftare!? Det är verkligen SÅ kul och något man kan göra ett stort gäng. Man behöver verkligen inte vara proffs utan bara spela för skoj skull (även om vi alla var ganska tävlingsinriktade haha). Efter 5 matcher var vi redigt svettiga och sandiga och faktiskt helt slut haha… så för att inte tuppa av helt innan kvällen ens börjat tog vi oss till pizzerian för att fylla på med energi i form av stans bästa pizza och ett par lugna timmar med snicksnack!   När klockan slog kvällen ramlade det in fler och fler älsklingar till mig och kvällens kalasande tog fart! Vi minglade runt på altanen, drack drinkar, spelade spel och gjorde allt gött man kan tänka sig en sommarkväll i maj! Jag var verkligen SÅ jäkla lycklig, alla mina underbara vänner var där och jag ville stanna tiden där och då. Kan ni också känna så? Att just i denna stund behöver jag inget annat i hela världen, det måste vara livets lycka det!!  Inte nog med att alla mina vänner på hemmaplan var hos mig utan kvällen i ära kom även Malte, Anna och Tove!! En del från gänget vi var på Bali i höstas!! De tog sig från Jönköping och Stockholm för MIN skull!! Vilken jäkla succé, vi hade inte setts sedan november så det var verkligen grädden på moset denna kväll. Tur hade jag också att de stannade några dagar extra så jag kunde få krama och umgås med dem lite till, man vill ju gärna ha tid för alla hela tiden en sådan här kväll men det blir lite svårt när det är 30 pers och jag är en!  Jag har världens finaste vänner som utöver att de kommer och firar mig skämmer bort mig med helt fantastiska presenter!!! Fick bland annat en Douchebag (!!!!!) som jag suktat efter så så länge och i väskan låg de finaste klackar jag OCKSÅ velat ha ett bra tag! Ni känner mig kan man väl säga, fina hjärtan!<3 Efter presentöppning och skålande så slog klockan 20.45 och CL-finalen drog igång på TV. Liverpool-Real Madrid, SJUKT hetsigt, nervöst och jobbigt haha. Ett gäng satt inne och kollade (och skrek) till matchen och de som inte var direkt intresserade av fotboll hängde på altanen och spelade vidare. Kortspel övergick till Speak out och givetvis beerpong!!   När matchen slutade och Real vunnit (tyvärr) så drog vi igång dans och hög musik<3 Om det är något jag älskar är det att dansa loss haha, finns det något mer fantastiskt?? Och om det är några som verkligen kan dansa loss så är det mina vänner! Vi körde att goa danslåtar, alla internlåtar, grease, hsm, 80-tal osv osv, ÄLSKART! När klockan närmade sig midnatt drog vi oss mot stan och livets jädra klubb, GRETAS<3 Där spelas endast de låtar jag vill höra och dansa till, man får dansa hur man vill, var man vill och när man vill, typ 😉 Svettigt och HUR roligt som helst<3 Jag hade inte uppe kameran eller mobilen efter 22 så det får vara en osedd del, men det kanske är lika bra det? Nää skämt å sido, så farligt var det inte! Närmare 05 drog vi oss hemåt och däckade gaaanska så slutkörd men gaaanska så lycklig och kär i livet!! Det här vill jag göra om nästa födelsedag om inte innan dess!
Tack mina fina, fantastiska och underbara vänner för att ni gör mig till den lyckligaste själen på jorden<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats