BREAKFAST AT LE | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

BREAKFAST AT LE

God morgon torsdag!
Idag vaknade jag med ett ryck 07.45, varför vet jag inte men redo att gå upp var jag i alla fall haha. Igår hade jag världens mysigaste kväll, Mimmi kom och hämtade upp mig hemma efter jobbet och så åkte vi via ica och handlade grillmat. Sedan mötte vi upp boysen hemma hos Basse där grillen stod redo så det vara bara att slänga på maten! Efter middag och mättade magar drog vi fram Med andra ord vilket jag och Mimmi än så länge är obesegrade i! Bättre gick det inte för killarna igår heller tyvärr 😉 Vi satt och spelade tills solen gick ner vid 22 ungefär, så himla mysigt!! Då började jag röra mig hemåt och somnade gott innan klockan ens slagit elva, SÅ skönt! Antagligen var det därför jag vaknade innan 8 utvilad och pigg. Idag är jag ledig och hade mer än gärna startat min lediga dag på Le Café som är ett nyöppnat ställe här i Göteborg! Vi var där en morgon förra veckan för att pröva på deras frukost och himmel säger jag bara vilket härligt café!! Jag testade på en av deras bowls tillsammans med en kopp kaffe och ett nygräddat bananbröd<3 Allt var helt fantastiskt gott och jag kommer garanterat springa ner dörren där för att testa på hela deras meny!! Nästa gång blir det nog en Avocadotoast och en smoothie! Idag fick jag dock nöja mig med en kopp kaffe och en rostad macka hemma i soffan, men det dög bra det med!

Nu ska jag kila iväg på lite ärenden innan det bär av mot kusin Alvas student, tjoho!! Glöm inte följa med på Instagram under dagen, sofiealfridablogg – (klick) heter jag där! PUSS.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats