BY THE OCEAN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

BY THE OCEAN

Klänning från F-A-V, slutsåld men liknande HÄR – klick!

Såhär såg jag ut igår när vi var på student! Jag hade större problem än vanligt att välja outfit till denna dag, vet inte vad problemet var riktigt. Men jag hade bestämt mig för klänning då det kändes rätt till student och mottagning vid havet! Valde mellan 4 olika och efter många om och men blev det denna färgglada långklänning från FAV! En riktig skönhet som jag verkligen inte använt lika mycket som den förtjänar! Men på något sätt känns den för fin/stilig att ha till vardags så tillfällena måste verkligen klicka! Igår klickade det äntligen och jag fick vara fin i den<3 Till hade jag mina nya svinsnygga klackar som jag fick i födelsedagspresent och att jag hade dom får jag lida för idag och antagligen ett flertal dagar till… har ca en blåsa på VARJE tå… fan asså, mina fötter klarar inte klackar, jäkla mesar!! Men snygg var jag igår i alla fall så nu får det bli tofflor ett tag framöver hehe.

På tal om kläder, funderar på att rensa ur min garderob och sälja av lite kläder då jag har en hel del och fyller på ganska kontinuerligt! Hade kunnat lägga ut de plagg jag ska göra mig av med här på bloggen också så kanske någon lycklig själv får bli ägare till ett plagg som bara ligger och inte får bli använd i min garderob! Kul idé???

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats