IT'S FRIDAY PEEPS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

IT’S FRIDAY PEEPS

Bilder från när älskade Tove, Anna och Malte var på besök från Stockholm och Jönköping! Vi festade till det med en av stans godaste fik, Brogyllen<3 

It’s FRIDAYYY!! Och vem är inte glad för det?? Jag är happy clappy i alla fall och ändå glad att denna veckan nått sitt slut! Jag har inte mått prima så det är skönt att det börjar lugna ner sig lite men samtidigt känns det som att denna veckan gått h u r fort som helst? Idag kom min lillasyster till mig på morgonen, hon har lite feber så behövde vara hemma från skolan så då fick jag rycka in som barnvakt på förmiddagen, mysigt<3 Vi har spelat yatzy och ska snart göra lite frukost! Senare idag ska jag in till stan för lite eftermiddagsjobb innan jag tar fredag och kvällen tror jag får ägnas åt att lösa outfit till morgondagens fest som har temat “Ursäkta jag måste gått fel!” Riktigt kul tema om ni frågar mig, har bara lite lätt beslutsångest om vad jag ska komma som, men det lär ju lösa sig! Jag har en varm men grym idé så får se om vi kör på den! Nu ska jag ta och göra lite frulle till mig och Amalia. Hoppas ni får en fin fredag, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats