PLANER VECKA 24 | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

PLANER VECKA 24

Fångad mitt i vardagen! Dessa knäpptes av för ca 2 h sedan då jag och Josefine var i full gång med att laga middag till oss. Det stod köttfärssås och spagetti på menyn och SOM jag längtat efter en riktigt god köttfärssås! Vi avslutade nyss middagen och efter ett par omgångar yatzy lämnade Jossan mig här på soffan där jag nu sitter med datorn i knäet. Jag har på ett mysigt musikprogram på TV:n och tända ljus runt mig, så jag ska nog klara en kväll ensam här i läggan. Jag får kämpa med ensamheten, men går gör det! Jag tänkte uppdatera er med veckans planer, så fortsätt nedåt för att ta del det!

Måndag 11 juni
Rehab och träning på morgonen, sedan via mor och far för att lämna bilen innan jag beger mig mot stan för lite jobb. Direkt därefter bär det vidare av mot Jossan för att sedan spendera resten av kvällen med henne hos mig med middagsmys!

Tisdag 12 juni
Jag ska infinna mig på jobbet redan vid 07 för morgonmöte i 3 h, tjoflöjt haha! På eftermiddagen tänkte jag jobba av lite vid datorn samtidigt som vi kör lite vardagsmåsten så som tvätt och andra sysslor! Har inga direkta planer på kvällen men det blir troligtvis en sväng till gymet! 

Onsdag 13 juni
På morgonen ska jag gå på skolavslutning hos mina gamla elever (är så så glad för detta<3) och mysa med dem på förmiddagen. Sedan tar jag tåget in till stan för lunch och lite jobb! Och på kvällen vankas det AW!!! Är så taggad<3 Vi har några nya tjejer i vårt team så vi ska köra en liten kick off, VEM älskar inte det?? Är det lillördag så är det, punkt.

Torsdag 14 juni
Är så sugen på en fin dag på torsdag då vår kära Molly Sandén ska spela på Liseberg och fina kvällar på Liseberg med trevlig musik är något av det finaste som finns i Gebege på sommaren!! Just nu ser det inte så lysande ut, 15 grader och regn, men det kan ju ändras, eller hur?? Fingers crossed.

Fredag 15 juni
Jag trodde typ jag hade en massa planer till helgen men insåg att jag tackat nej till en hel del för att ha en lugn helg på hemmaplan och just nu tackar jag mig själv för det!  En lugn helg är precis vad jag behöver, verkligen. Jag jobbar eftermiddag så jag har förmiddagen hemma vilket också är skönt, lite sovmorgon och en god frukost, perfekt start på helgen!! 

Lördag 16 juni
Heeelg som är mer än välkommen!! Lördagen kommer antagligen bjuda på lite fotboll och kanske grill på kvällen, mer än så har inte kommit på tal men lär ju ha stjärten full ändå, det brukar bli så!

Söndag 17 juni
N O L L planer<3 Alltså blir lite chockad över mig själv hur lite jag har planerat trots att jag är ledig hela helgen!? Men efter de senaste veckorna som vart sjukt intensiva så känns det verkligen skönt att få ha lite lugn och ro i livet haha. Känns som allt gått i ett det senaste så denna vecka är mer än behövlig. Sedan blir det intensivt igen med midsommar och lite småresor! Denna helgen blir alltså lite återhämtning samt uppladdning!<3 Vad har ni för planer??

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats