OUTFIT OCH LILLÖRDAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

OUTFIT OCH LILLÖRDAG

Look från min födelsedag! SOM jag älskar detta set, helt jäkla fantastiskt och min absoluta favorit i garderoben atm!! Setet är slutsålt överallt men HÄR hittar ni en asfräsch jumpsuit i exakt samma print och om ni frågar mig så är det just printet som gör outfiten!! Next up för denna outfit kan nog bli midsommar om jag vågar bryta trenden med klänning på midsommarafton… vad tycker ni??

God morgon hjärtan!
07.05 och jag svalde precis sista tuggan av min frukost som bestod av knäckemacka med kokt ägg på, en powersmoothie och en kopp kaffe! Jag är redan påklädd och redo för dagen vilket beror på att jag ska tillbaka till mitt gamla jobb där min fina barn (ja jag säger mina barn… creep) har skolavslutning idag! Jag har lovat att komma hela våren men så fort vi har planerat så har något kommit upp, oftast jobb… så nu äntligen blir det tillfälle att få krama på dem lite<3 För övrigt så har jag träningsvärk för första gången på riktigt riktigt länge vilket känns SÅÅ fantastiskt!! Jag körde mitt allra första, ordentliga träningspass igår sedan jag skadade mig i februari! Det blev sex ” intervaller”, ner och upp för en mördarbacke utanför mig men i PW eftersom jag inte får springa än, och så 10 armhävningar, 10 sit-ups och 10 squats mellan varje intervall!! Det tog mig ca 20 minuter och det räckte gott och väl kände jag. Var helt slut efteråt och ryggen sa ifrån, då är det bäst att lyssna så jag inte skadar mig igen! Nu finns det bara en väg och det är uppuppupp!! Och glöm inte;

“Do not give up, the beginning is always the hardest and it’s not always easy, but it’s always worth it” 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats