A WEDNESDAY NIGHT | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

A WEDNESDAY NIGHT

God morgon hjärtan!
Hur mår ni? Jag mår bra men har sååååådan träningsvärk i min kropp så jag vet inte hur jag ska kunna ta mig varken upp eller ner för en endaste trappa idag… samtidigt så älskar jag känslan av att det bränner i hela benen så fort jag tar ett steg, DET har jag saknat kan jag lova!! Just nu sitter jag och häller i mig kaffe för att vakna till, var inte jordens piggaste själv när jag vaknade vid 06 idag, skulle behöva sova ett helt dygn känns det som för att komma ikapp så ikväll blir det tidig sänggång för min del! Igår kväll dock var det inte så tidig sänggång för då stod det AW på schemat!! Så efter att alla slutat jobbet möttes vi upp på en av Göteborgs härliga uteserveringar, en ganska så nyöppnad vid Rosenlund! Boulebarens uteservering precis vid kanalen! Där satt vi och drack gott fram tills att solen försvann, då flyttade vi in för att även beställa middag vilket för min del blev en god köttabit med örtsmör, grillad tomat och pommes, det satt riktigt fint vill jag lova!! När klockan närmade sig 23 började jag och några till röra oss hemåt medan gänget som var lediga idag drog vidare! Jag tackar mig själv idag för att jag gick hem i tid haha!!

Nu ska jag packa träningsväskan och sedan bege mig mot stan för jobb och efter det gymet! Jag ska köra min första gruppträning idag och är såså taggad!!! Vi får se hur det går med träningsvärken haha, men har hört att mer träning tar bort träningsvärk så vi får väl hoppas på det!! Ha en fin dag, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats