MORGONKAFFET OCH NYA NAGLAR | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MORGONKAFFET OCH NYA NAGLAR

God morgon babes! 
Här sitter jag i min morgonrock och njuter av morgonkaffet! Insåg igår kväll att min mjölk var slut vilket betyder inget morgonkaffe… så jag spraaaang till den lilla butiken här bredvid mig och hann precis köpa en mjölk, thank god! Räddade min egen morgon kan jag väl säga 😉 Här får ni även en liten kik på mina nya, fräscha naglar som jag var iväg och gjorde i söndags! Har kört på ganska neutrala ett tag så nu slog jag på stort och tog en mörk turkos, lite glittrig färg! Tyckte det blev riktigt ball faktiskt och kommer dessutom passa utmärkt på midsommar, tycker ni inte? 

Igår var en himla fantastisk dag, först frissan på morgonen, sedan några extremt hetsiga och nervösa timmar hos min morbror där vi var ett stort gäng som hejade fram Sverige, och HUR glada blev vi inte när de tog hem det?? Herregud vilken puls jag hade…. pjuh. Kvällen avslutades på gymet där jag körde ett cirkelfyspass tillsammans med Isabelle, mamma och Catrin! Kunde nääästan göra alla övningar (utan vikter) så jag vart supernöjd och jag har inte allt för ont i ryggen idag! Nu ska jag hoppa i en mysig outfit, det blåser storm på utsidan så stickad tröja med jeans till känns som ett perfekt val, och sedan åka in till stan för jobb på förmiddagen! Ha en fin tisdag i blåsten, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats