THE PERFECT LIFE | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

THE PERFECT LIFE

God morgon hjärtan!
Onsdag idag och på utsidan är det regnigt och grått…. Så länge den heta sommaren befann sig i landet ville man ju inget annat än njuta av GöteB men nu…. nu vill man inget annat än byta ut vårt gråa Sverige mot en kritvit strand i Thailand! Det livet vi levde där i höstas är fan goals och det enklaste livet man kan leva. Ta varje dag som den kommer och vara säker på sol och värme 99 dagar av 100, äeh hade änna gjort nästan vad som helst för att sitta där i sanden på Koh Kham<3 

Just nu är det rätt mycket som pågår här på hemmaplan, men inte mig emot! Här har jag nyss avslutat frukost och kaffe, nu står nyhetsmorgon på i bakgrunden och jag ska strax svira om till träningskläder och möta upp Isabelle på gymet! Vi tänkte köra en liten förmiddagsträning innan hon ska jobba och jag ska hänga med Mimmi! Ikväll blir det även mys med Johanna, längesedan nu så det ska bli toppen. Himla mysig dag måste jag säga!! Förresten, igårkväll såg jag första Harry Potterfilmen! Har inte sett några av dem innan men kände att man nog borde ha sett dem hehe, så jag och Rasmus såg film nr 1 igår och ska försöka fortsätta ganska snart så man har allt färskt i minnet. Bra var den i alla fall och jag är laddad för film nr 2!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats