21 JUNI 2018 | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

21 JUNI 2018

God morgon hjärtan<3
Igår hade jag en så så fin dag, trots ösregn och ett grått Göteborg…! Jag började dagen med ett träningspass tillsammans med Isabelle, vi körde biceps och axlar och jag skakade i armarna när vi var klara, så jäkla gött!! Som belöning tog vi en smothiebowl på JOS vilken sitter såå jäkla fint efter lite träning! Jag valde deras acaibowl denna gång, riktigt mumsig<3 När Isabelle behövde dra vidare till jobbet tog jag mitt pick och pack till Mimmi och kröp ner i soffan tillsammans med henne<3 Hon skämde bort mig med lunch som bestod av sallad, ugnsrostat bröd och soppa, perfekt lunch i regnvädret. När man är lite frusen vill man ju inte ha något annat är soppa, eller hur?? Vi såg lite VM medans vi låg där i soffan och mumsade på soppa och snackade skit, mer värdefull tid får man leta efter! På eftermiddagen trotsade vi båda två regnet då Mimmi åkte och såg Tobbes match och jag hämtade upp Johanna för en liten roadtrip till Stenungsund där Rasmus spelade match! Vi hade tänkt strosa på “stan” lite och käka middag men hamnade ju mitt i rusningstrafiken och det tog oss 2h till Stenungsund, det tar i vanliga fall ca 40 minuter haha! Men middag hann vi med i alla fall, det blev en drömgod burgare på Harrys med dubbel cheddar och sötpotatispommes, yumm!! Det blev tyvärr förlust i matchen men vi hade det såså mysigt på läktaren med en varsin kopp kaffe och huvtröjor! 

Idag lever jag på gårdagen! Jag är verkligen tacksam för så fina dagar mitt i vardagen, älskade vänner<3 Jag känner att resten av helgen kommer bli minst lika fin då jag ska spendera varje dag med vänner på olika håll! Idag ska jag först jobba en sväng och sedan ska jag träffa Jossan för att packa inför midsommar. Jag tror vi käkar middag ihop också och kanske till och med kör en sleepover! Jag önskar se en match som spelas vid 18 ungefär, Jossan?? Gud, känns som jag tjatar om fotboll varenda dag haha, en stor del av mitt liv atm. Men bara kul!! Någon annan som är fotbollstokig?? Nu ska jag göra mig i ordning för dagen, ha en fin torsdag allesammans! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats