MIDSUMMER AT THE COUNTRYSIDE | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MIDSUMMER AT THE COUNTRYSIDE

Såhär spenderade jag midsommar förra året! Då befann jag mig i en stor villa med min familj och familjevänner i Naples i Florida, inte den sämsta midsommar jag haft direkt! MEN det regnade då på oss trots att det var 30+ och den varmaste tiden i Florida. Monsunregn på ca 30 minuter haha, men en midsommar utan regn är väl ingen midsommar, eller hur? 😉 

I morgon ska jag ut på landet och fira årets midsommar tillsammans med Josefine och ett gäng vänner till henne och hennes syster! Vi ska åka upp till Vänersborg på förmiddagen så att vi är framme vid lunch ungefär. Så på morgonen här ska jag bara göra mig i ordning, fixa en enkel sminkning och sätta en liten liten blomkrans (fejk) i håret! Brukar beställa en krans från floristen men det glömde jag bort i år så då får jag klara mig med låtsasblommor i år, det ska nog gå bra det också! Jag är så SÅ redo för ett dygn på landet med god mat, bad i Vänern, skratt och spel med min bästis och mys hela långa dagen/natten! Om jag har täckning där ute på landet får ni följa med på story, @sofiealfridablogg! Hoppas ni får en fin midsommar och att solen kan få titta fram så vi inte blir allt för dränkta, *peppar, peppar* så visar prognosen faktiskt regnfritt just nu!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats