MIDSUMMERLOOK | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MIDSUMMERLOOK

God morgon hjärtan<3
Måndag igen efter årets midsommarhelg, hur känner vi inför det? Just nu, när klockan inte ens slagit sju, skulle jag mer än allt vilja ligga kvar i sängen men jag vet att jag snart är på banan och rätt nöjd med måndag och ny vecka! Min midsommar var hur underbar som helst och det kommer ett helt eget inlägg om det med en massa bilder! Men tänkte att vi småstartar med midsommarlooken! Detta blommiga set har ni sett innan, men kände att det passade bättre än bra till midsommar så det fick åka på i fredags igen. Denna gången med en liten blomkrans i håret och en enkel make, Fick nöja mig med en liten blomkrans då jag glömt beställa en från floristen i år men detta gick ju bra det med!

Helgen slutade inte i närheten av vart den började. Därför spenderade jag hela söndagen hemma med min familj för att bara ta hand om varandra och mysa med mat och spel. Livet är orättvist och vi måste ta hand om varandra. Bara kärlek, inget annat<3 Nu ska jag ge mig iväg för en intensiv jobbdag, wish me luck. PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats