NOT MY BEST DAY EVER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

NOT MY BEST DAY EVER

God morgon på er, tisdag idag! Kan väl säga att ingen är gladare än jag att det är en ny dag! Gårdagen började fint, jag var laddad på en ny vecka och glad för att det var måndag. Jag åkte in till jobbet och startade måndagen på kontoret redan före 8! Efter tre timmar började jag tappa energi, huvudvärk från hell slog till och jag vart helt skakis. Så vid 11 lämnade jag allt som hade med jobb att göra bakom mig och tog mig hem på snabbast möjliga vis, minns knappt hemresan, satt bara och försökte andas och inte spy. Väl hemma ballade min kropp ur totalt och efter det somnade jag i 4 timmar…. Först trodde jag att det var magsjuka, men det gav med sig alldeles för fort. Så mina kvarstående alternativ är antingen att jag ätit något dåligt eller att min kropp helt enkelt sa ifrån på skarpen. Det har vart mycket det senaste och det har hänt tuffa saker runt omkring mig. Jag lät mig själv sova resten av dagen, halvkollade lite på fotbollen på TV men slumrade mest hela dagen tills jag somnade för natten. Känslan när jag vaknade i morse var typ rädsla blandat med lättnad, svårt att förklara. Men jag var extremt lättad över att gårdagen var över och att det var en ny dag, men samtidigt rädd att jag skulle börja om där jag slutade igår.

Än så länge mår jag bra och jag har fått i mig lite smoothie nu på morgonen. Jag ska ta det lugnt resten av dagen och inte göra någonting alls, kanske läsa en bok eller vila ute i skuggan. Mer än så orkar jag nog inte med! Hoppas att ni har en fin dag och att ni mår bättre än vad jag gör! Var rädda om er<3 PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats