MY MIDSUMMER WEEKEND | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MY MIDSUMMER WEEKEND

Bilder säger mer än 1000 ord, visst? Så jag låter mest bilderna tala för sig själva! Hur som helst så var i ett härligt gäng som firade midsommar på Jossans och Carros landställe i Vänersborg! På själva midsommarafton hade vi en lugn förmiddagen med kaffe, spel och gott i solen (som fortfarande sken då). Efter lunch gav vi oss av mot midsommarfirandet som byn hade där det var lekar, tävlingar, dans, lotteri, fika och musik, så himla mysigt verkligen. Givetvis var vi med och dansade runt stången, annars är det ju ingen riktig midsommar! En riktig midsommar är det tydligen inte heller utan regn så precis när vi lämnat ängen och midsommarstången så öppnade sig himlen och det öste ner!! Vi gömde oss i en av stugorna och lagade all mat medan regnet gjorde sitt på utsidan. När det väl var dags för middagen hade regent gett upp och vi kunde sitta ute som planerat. Och det blev minst sagt en mysig kväll tillsammans<3 På midsommardagen vaknade vi till strålande sol och jag sög in varenda liten bit av landet, sommarn och lugnet. Vi drack kaffe i solen innan vi begav oss mot stranden där vi spenderade de sista timmarna innan det var dags att ta sig tillbaka mot stan igen!

Tack Jossan, Carro, livet och midsommar för en fantastisk helg<3

Vad gjorde ni på midsommar? Hoppas ni hade en finfin dag trots regnet som alltid vill vara med! Valde ni fest eller Sverigematch på midsommardagen? Jag valde (givetvis) fotboll och Sverige, därav åkte vi hem redan på lördagen! Idag är det också match och fan så nervös man kan vara… Jag hatälskar denna sport något enormt, haha någon som delar känslan? Sverigetröjan åker i alla fall på redan på morgonen och direkt efter jobbet idag kommer jag möta upp vänner på något härligt ställe i stan som visar matchen! Ha en härlig onsdag hjärtan, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats