TORSDAG - SÖNDAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TORSDAG – SÖNDAG


Torsdag – Jobbmorgon med förberedelser inför helgen. Direkt efter jobbet ska jag trotsa vädret och gå på bio med Jossan, ska bli väldigt mysigt! På kvällen ska jag hämta bilen hos mamma och pappa, åka via ica och handla mat på vägen hem och väl hemma ska jag packa inför helgen.

Fredag – På förmiddagen ska jag på ett viktigt möte. Ska jag kul men också lite nervös… det kommer nog gå bra! Sedan ska jag jobba lite på eftermiddagen och när jag slutat för helgen hämtar jag upp min syster för att åka ut till Tjörn<3

Lördag & söndag – Helgen ska spenderas på Tjörn tillsammans med familjen. Det är det enda jag vill just nu och jag längtar ihjäl mig tills att vi kommer dit. Ett par dagar på landet, inga måsten och bara familjen runt mig. Vi behöver lite tid tillsammans efter den senaste veckan som vart riktigt tung p.g.a olika anledningar. Så en helg tillsammans i lugnet vid havet känns fint.

God morgon!
Här har ni min planer för resten av veckan. Ser så mycket fram emot helgen med familjen, två dagar kvar i stan och sedan lite minisemester, ska bli riktigt skönt. Är det något speciellt inlägg ni vill ha i veckan? Hojta gärna i så fall, lite bloggtorka och behöver insyn på vad ni vill läsa om, blir mycket roligare då! Nu ska jag svira om till en somrig outfit och försöka ta mig an denna dagen. Behöver alla krafter jag kan få. Ha en fin dag, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats