HAPPY FRIDAY | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

HAPPY FRIDAY

Bilder från i onsdags då jag och Mimmi var på Ullevi tillsammans med halva Göteborg för att heja fram Sverige i VM. Kan ha vart ett av de bättre besluten denna veckan att se matchen där, så jäkla kul!! Stämningen var verkligen på top, varenda liten människa inne på Ullevi var glad och peppad, alla hejade, sjöng och hade hopp för Sverige. Och det var väl tur det för de går och vinner med 3-0!!! Och vinner gruppen, Tyskland åker ut och Sverige är i åttondelsfinal, äeh man är ju lycklig!! Hur som, eloge till de som tar initiativ att skapa en sådan här folkfest i stan, riktigt bra uppstyrt! Det fanns även foodtrucks, dricka, försäljning av kläder osv, vädret gjorde det ju inte sämre heller! Nu laddar vi upp för nästa match, åttondelsfinal mot Schweiz på tisdag, pjuh!! 

Fredag idag och ingen är mer laddad än jag!! Ska strax iväg på morgonmöte vilket jag är pepp på och efter det vidare på jobb. Jag har packat väskan som ligger redo i bilen så direkt efter jobbet möter jag upp min lillasyster och så åker vi till Tjörn där resten av familjen väntar för en ledig helg tillsammans<3 Det behöver vi! Nu ska jag kila iväg, ha en underbar fredag hjärtan!<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats