AT THE COUNTRYSIDE | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

AT THE COUNTRYSIDE

Som jag längtat efter att få skriva den rubriken under hela veckan, men nu äntligen är vi här! Igår efter jobbet mötte jag upp min syster och åkte via ica för lite färdkost och sedan höjde vi musiken på högsta volym och sjöng oss hesa i en timma! Vi pratade om det igår att varje liten bilresa är för mig en roadtrip, ÄLSKAR roadtrips och så fort jag ska åka lite längre än 20 minuter så är det definitivt en roadtrip. Då krävs färdkost, kaffe och grym musik! Vid 20 rullade bilen in på grusvägen och fram till finfina huset på Törn. Kvällen bjöd på solnedgång, skaldjur och sällskapsspel med hela familjen. SOM vi skrattade, tror inte jag skrattat så mycket på väldigt länge, låg på golvet och grät av skratt tills magen krampade haha, helt fantastisk känsla! Älskar er familjen, oändligt många varv runt jorden<3

Idag ska jag njuta njuta njuta av landet, lugnet och solen. Vi ska äta god mat, gå ner till havet, läsa bok, spela spel och bara göra inget alls. Det ska bli underbart skönt! Bilderna ovan är förresten från 2 år sedan då jag precis färgat mitt långa hår mörk mörk brunt. Tyckte de passade bra då de var från bryggan på landet. Nu ska jag ta mig an frukosten. Ha en fin helg hjärtan, PUSS<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats