LÖRDAGSMORGON I SIN GLANS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

LÖRDAGSMORGON I SIN GLANS

Älskar selfieljuset mina fönster släpper in i lägenheten!! Och den mysiga tröjan kommer från Bikbok! 

God morgon lördag! Jag sitter as we speak i soffan med dagens första kopp och nyhetsmorgon på TVn, precis så som jag älskar att starta mina morgnar! Vi vaknade vid 9 ungefär, eller jag vaknade vid 9 haha! Låg kvar en stund men klarar inte av att bara ligga i sängen… får panik i hela kroppen och blir stressad, måste fasen träna på det. Vem vill inte ligga kvar i sängen?? Hur mysigt som helst ju… Men men, nu fick jag ju lite egentid till att skriva vilket också är mysigt.

Planen för dagen är att jag ska en sväng till gymet och köra mitt fjärde pass för veckan *high five med mig själv*, idag blir det troligtvis fokus på mage! Har känt mig lite svag i ryggen denna veckan och haft känningar i ländryggen så jag tar det säkra före det osäkra! Ikväll är vi bjudna på kräftkalas hem till mina kusiner, min kusin fyller år och så kombineras det med kräftmiddag. Perfekt om ni frågar mig 😉 Skaldjur är något av det bästa jag vet så jag är aldrig sen på att tacka ja när det vankas kräftor! Nu däremot känner jag att det är dags att starta dagen. Jag är sugen på att äta frukost på något mysigt ställe så nu tänker jag väcka sömntutan som fortfarande sover så vi kan åka mot Linné och en goood god frukost. Ha en finfin lördag, det ska definitivt jag ha! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats