MATHELG + NYTT JOBB | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MATHELG + NYTT JOBB

Fredagen började med dejt, bästa starten på helgen om ni frågar mig. Vi gick direkt från mitt jobb till biljardpalatset där vi först bokat bord för middag och sedan bokat biljardbord för att spela ett par timmar! Till förrätt blev det musslor med vitvinssås och vitlöksbröd, KAN vara något av det godaste jag vet… och huvudrätten var inte dålig den heller, oxfilé med palsternacka, äpple och rödvinssås. Yuuum, vattnas i munnen när jag tänker på det!    Jag älskar konceptet att kombinera middag med någon aktivitet, jag kommer alltid vara lite rastlös i mig och då är det skönt att få komma upp och göra något istället för att sitta ytterligare ett par timmar på en stol och prata över bordet. Så biljard var givet efter att vi mättat magarna. Jag får väl erkänna att jag inte var vrålbra på biljard kanske. Eller jag vill snarare påstå att motståndet var lite bättre än en normal människa som spelar för skoj skull hehe. Men men, förlust för min del alla omgångar vi spelade! Men roligt var det faktiskt ändå.   Det vart faktiskt en riktig mathelg med livets godsaker om jag får välja. För next up var lördagsfrulle på Egg & Milk och VEM älskar inte amerikanska pannkakor, bagels, ägg och bacon, smoothie, fruktsallad och kaffe?? Jag är en sucker för denna typ av frukost/brunch (nu vet ni hur ni ska fånga mitt hjärta) och trots nästan 1h väntetid på maten var det såå värt det. Och det vart ju inte sämre av att vi kunde sitta ute i tisha och njuta av både sol och denna gottiga måltid! Efter att vi svalt varenda tugga åkte jag till gymet där jag fick svettas lite med fokus på mage, ska jag kanske skriva ut alla pass jag gör? Kan ju vara bra för både mig och någon annan som vill köra med mig!? I så fall, detta körde jag i lördags;
12 minuters rask promenad på bandet
Wood 1 på tid – 20, 15, 10, 5, 3 av:
Hopp upp på box
Armhävningar
Sit-ups “over head to toes” 

Wood 2 på tid – 5 varv av:
30 sekunder planka – en på var sida + en vanlig 
10 sit-ups “over head to toes”
15 fällkniv

2 km rask promenad hem

 På kvällen vankades det kräftskiva hos mina kusiner där vi firade min kusin som fyller år i veckan och vi åt määängder av kräftor och räkor, västerbottenpaj som jag börjat gilla mer och mer, sallad, ägg, bröd och såser. Vi drack gott (hittade typ mitt nya favvovin!) och till efterrätt blev det äpple- och rabarberpaj med vaniljglass. Ingen dålig middag må jag säga, och ni som känner mig vet att kräftor är mitt kall i livet, herrejäklarns vad det är mumsigt!!   Byxorna jag hade på mig kommer från GAP och är köpta i USA, toppen, kavajen och skärpet kommer från BikBok och skorna är från Vagabond! Söndagen kom och vart precis så som jag vill ha mina söndagar. Lugn morgon med lite sovmorgon och sedan frukost i soffan. Ingen stress iväg till något utan bara njuta av söndagsmys. Vid lunchtid åkte jag hem till mamma en sväng för att hämta lite viktiga papper innan vi åkte vidare för att kolla lite fotboll som är typ ett måste varje helg, ingen helg utan fotboll typ. På eftermiddagen hämtade jag upp Isabelle och så åkte vi och handlade allt gott vi kunde komma på för att laga en plockmiddag till alla tjejer från jobbet. Många av oss som valt att ta oss an något nytt så vi ville ha en mysig “avslutning” tillsammans. Det blev minipizzor med chevré, caprese, quinoasallad, frukt, smörgåsar, hummus och andra röror, lite gottis och champagne! En strålande söndagsmiddag helt enkelt!

Jag hade en av de finaste helgerna på länge och jag älskar allt mys som fyller helgerna nu när hösten kommer smygandes och inte minst alla kräftskivor som september kommer bjuda på! När helgen gick mot sitt slut var det dags att ladda upp inför måndag och nytt jobb som väntade. Lite nerver fanns där men det är ett jobb jag är bekväm med och därför kändes det ganska lugnt! Första dagen gick strålande och det känns så så bra på alla vis och jag tror detta kommer bli en riktigt bra höst. När magkänslan säger det så brukar det stämma! Nu ska jag ta mig an dag två och kick some ass denna annars så vanliga tisdag. PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats